Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του πολυαναμενόμενου “Fast & Furious: Μαχητές των Δρόμων 9”

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του πολυαναμενόμενου “F...

Τον ερχόμενο Μάιο θα προβληθεί η ταινία στις αίθουσες

Το πολυαναμενόμενο “Fast & Furious: Μαχητές των Δρόμων 9”, η απόλυτη κινηματογραφική ταινία δράσης, έχει teaser αφίσα και Character posters και το πρώτο της trailer!

Mπορείτε να μπείτε (από τις 22.00 της Παρασκευής 31/1/2020) στη σελίδα του Fast & Furious (https://www.facebook.com/FastAndFurious.GR/) και να δείτε πρώτοι και να μοιραστείτε το μεγαλύτερο live event για launch trailer που έχει γίνει ποτέ, σε απευθείας σύνδεση με το Μαϊάμι! 

Το event παρουσιάζει η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος μαζί με τον Ταϊρίζ Γκίμπσον και παρόντες θα είναι φυσικά ο Βιν Ντίζελ με όλη του την παρέα που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία: Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Τζον Σίνα και Νάταλι Εμάνουελ, μεταξύ άλλων.

Σε αυτό το τεράστιο event παρουσίασης του νέου τρέιλερ δεν μπορεί να λείπει η μουσική και μια μεγάλη συναυλία με ονόματα που σημάδευσαν τις ταινίες FAST: : Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna και Ludacris θα βρεθούν μαζί με τους πρωταγωνιστές στη μεγάλη σκηνή που θα στηθεί στο Μαϊάμι.  

H ταινία σε σκηνοθεσία Justin Lin με τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, τον John Cena, τις Helen Mirren και Charlize Theron και τον Michael Rooker θα βγει στις Αμερικανικές αίθουσες στις 22 Μαΐου 2020 & την ίδια περίοδο θα την δούμε και στην Ελλάδα & στην Πάτρα σε διανομή της Tulip.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture