Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 18χρονη Μπίλι Έιλις θα κάνει "ειδική εμφάνιση" στην τελετή των Όσκαρ

Η 18χρονη Μπίλι Έιλις θα κάνει "ειδ...

Στην απονομή των Γκράμι την περασμένη Κυριακή κέρδισε 4 βραβεία

Η πρόσφατα βραβευμένη με Γκράμι, Μπίλι Άιλις - Billie Eilish θα ερμηνεύσει ζωντανά επιτυχίες της στην φετινή τελετή των Όσκαρ στις 9 Φεβρουαρίου 2020, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, πυροδοτώντας φήμες ότι μπορεί τη βραδιά εκείνη να ερμηνεύσει για πρώτη φορά το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ.

Η 18χρονη Άιλις σάρωσε τα βραβεία Γκράμι την περασμένη Κυριακή επικρατώντας σε 4 από τις σημαντικότερες κατηγορίες στην 62η τελετή των περίβλεπτων βραβείων της αμερικανικής μουσικής σκηνής--καλύτερου άλμπουμ, τραγούδι της χρονιάς, καλύτερου νέου καλλιτέχνη, καλύτερου ποπ άλμπουμ.

Η Άιλις είναι η δεύτερη μουσικός στην ιστορία του θεσμού που κερδίζει στην ίδια απονομή και τα τέσσερα αυτά Γκράμι.

Η ίδια και η Ακαδημία προχώρησαν στη σχετική ανακοίνωση στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας απλά ότι η Άιλις θα κάνει μια "ειδική εμφάνιση" την βραδιά των Όσκαρ.

Η νεαρή από το Λος Άντζελες δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των αστέρων που θα ερμηνεύσουν τραγούδια, τα οποία έχουν προταθεί για Όσκαρ στην κατηγορία του καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, ανάμεσα στους είναι οι Έλτον Τζον, Ιντίνα Μένζελ, Σύνθια Ερίβο, Ράντι Νιούμαν και η ηθοποιός Κρίσυ Μετς.

Η Μπίλι Άιλις είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Το πρώτο της σινγκλ με τίτλο ''Ocean Eyes'' κυκλοφόρησε το 2016 μέσω της πλατφόρμας SoundCloud και έχει συγκεντρώσει πάνω από 411 εκατομμύρια θεάσεις στο Spotify μέχρι τον Noέμβριο του 2019.  

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight