Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Κυρ. Μητσοτάκης ανακοινώνει μέτρα για το ποδόσφαιρο – ΔΕΙΤΕ LIVE

Ο Κυρ. Μητσοτάκης ανακοινώνει μέτρα για ...

Μιλά στη Βουλή

Έκτακτα μέτρα για το ποδόσφαιρο ανακοινώνει αυτή την ώρα στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η παρέμβαση του πρωθυπουργού έρχεται μετά την κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Η κυβέρνηση έφερε στη Βουλή τροπολογία με την οποία αλλάζει τον νόμο για τον υποβιβασμό των ομάδων, με την οποία οι ποινές άλλαξαν και προβλέπουν αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών.

Ωστόσο, η ρύθμιση δεν ικανοποίησε κανέναν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτηρίζει τον υφυπουργό Αυγενάκη εντολοδόχο του Ολυμπιακού και ζητάει από τον πρωθυπουργό την καρατόμησή του, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι ενδίδει σε εκβιασμούς και χαϊδεύει την παρανομία.

Μάλιστα το θέμα πήρε και πολιτικές διαστάσεις καθώς, η ΝΔ διέγραψε τον ευρωβουλευτή της Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ από την ονομαστική ψηφοφορία, στην οποία είχαν δοθεί χαρακτηριστικά «κομματικής πειθαρχίας» από την κυβέρνηση, απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Εξάλλου, βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος του εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεσή τους στις αποφάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, παρ’ ότι ο ίδιος υπεραμύνθηκε των επιλογών του.

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης στην κρίση του ποδοσφαίρου, δέχθηκαν τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Ο πρωθυπουργός μιλά στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την αναβάθμιση της αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις