Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: «Ανοικτό» και για τους Συνεταιρισμούς το πρόγραμμα «Ενίσχυση των “πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης”

Δυτ. Ελλάδα: «Ανοικτό» και για τους Συνε...

Υπεγράφη σχετική πρόσκληση

Την δυνατότητα και στους Συνεταιρισμούς να υποβάλλουν προτάσεις χρηματοδότησης στη δράση «Ενίσχυση των “πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης” στη Δυτική Ελλάδα», δίνει η τροποποίηση της σχετικής πρόσκλησης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Η δράση, που εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», έχει βασικό στόχο τη δημιουργία και παροχή ενός ευέλικτου εργαλείου στήριξης για τις ΜμΕ (με ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις), προκειμένου αυτές να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις στην παραγωγική τους διαδικασία με σκοπό την μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας τους.

Προβλέπεται να ενισχυθούν δράσεις που αφορούν τον κλάδο της μεταποίησης της διατροφής, του τομέα της παροχής υπηρεσιών, και άλλων επιλεγμένων κλάδων, όπως η ανακύκλωση.

Συνολικός προϋπολογισμός της δημόσιας δαπάνης ανέρχεται σε 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης μπορεί να κυμαίνεται από 25.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ.

Η αξιολόγηση και η παρακολούθηση των προτάσεων θα γίνει από τον ΕΦΕΠΑΕ (Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων).

Επενδυτικές προτάσεις από υφιστάμενες ή υπό σύσταση  επιχειρήσεις υποβάλλονται μέχρι την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις