Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έφτασε στην Ηλεία ο Αλέξης Τσίπρας - Ποιους θα δει - ΦΩΤΟ

Έφτασε στην Ηλεία ο Αλέξης Τσίπρας - Ποι...

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του, το Δημαρχείο του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Στην Ηλεία περιοδεύει σήμερα ο ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του, 'ήταν το Δημαρχείο του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης στα Λεχαινά όπου στις 12 συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα.

Στη συνέχεια ο πρώην Πρωθυπουργός μεταβάινει στην Αρχαία Ολυμπία και στις 13.15 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο.

Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18.30 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο ενώ το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα θα ολοκληρωθεί στις 19.00 με την ομιλία του στην ανοιχτή συγκέντρωση στο Θεματικό Πάρκο «Ξυστρή».

Θεωρείται σίγουρο πως ο κ. Τσίπρας θα αναφερθεί στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα- Πύργος, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς επίσης και στην απόφαση αναστολής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που επρόκειτο να λειτουργήσει στον Πύργο, το οποίο είχε ιδρυθεί με τον νόμο 4610/2019 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Θέμα που πρόκειται να «ακουμπήσει» επίσης ο κ. Τσίπρας είναι κι αυτό της δημιουργίας δομών φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών. Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Βούτσης στην πρόσφατη επίσκεψή του στον Πύργο είχε δηλώσει ότι «Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να τηρήσει τους όρους», άποψη την οποία αναμένεται να επιβεβαιώσει και ο κ. Τσίπρας…

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κάνει εκτενή αναφορά στο επικείμενο Συνέδριο του Μαΐου, μιλώντας παράλληλα για τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, και τις μέχρι σήμερα Κυβερνητικές αστοχίες.

 

πηγή patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις