Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρώτη φωτογραφία του Διονύση Σχοινά μετά τον εφιάλτη της ληστείας

Η πρώτη φωτογραφία του Διονύση Σχοινά με...

Στο σκοτάδι με τον σκύλο του

ις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής τους έζησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, όταν κι έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας. Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του τραγουδιστή, ο οποίος στην κατάθεσή του ανέφερε πως ο ένας από τους τέσσερις που τον σημάδευε με το όπλο του είπε πως αν δεν του πει πού βρίσκονται τα χρήματα θα του φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι.

Όπως έγινε γνωστό οι τέσσερις δράστες, που κρατούσαν όπλα και φορούσαν κουκούλες, περίμεναν την τραγουδίστρια να επιστρέψει από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται. Όταν την είδαν, την ακινητοποίησαν και την απείλησαν με τα όπλα τους. Μόλις μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν και τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και ρωτούσαν επιμόνως πού έκρυβαν τα χρήματά τους.

Προσπαθώντας να ξεπεράσουν το κακό που τους συνέβη, ο Διονύσης Σχοινάς μόλις πριν από μερικά λεπτά έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κοιτάζεται στα μάτια με τον αγαπημένο του σκύλο, και στη λεζάντα αυτής έγραψε, «άραγε, ξέρεις;».

Η συγκλονιστική πρώτη φωτογραφία του Διονύση Σχοινά μετά τη ληστεία, ήταν αυτή μαζί με τον σκύλο του, στην οποία και δείχνει αρκετά καταβεβλημένος…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight