Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πρώτο μήνυμα των Γαρμπή- Σχοινά μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους

Το πρώτο μήνυμα των Γαρμπή- Σχοινά μετά ...

Τα ξημερώματα του Σαββάτου

Συγκλονισμένοι παραμένουν, όπως είναι λογικό, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μετά την ένοπλη ληστεία που δέχθηκαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες ήταν τέσσερις και είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του ζευγαριού περιμένοντας να επιστρέψει η γνωστή τραγουδίστρια η οποία βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Όταν εκείνη επέστρεψε, περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητό της και την ώρα που κατέβηκε, εμφανίστηκαν μπροστά της, την αιφνιδίασαν και την ακινητοποίησαν.

Οι δυο εκ των δραστών κράταγαν πιστόλια με τα οποία και την απείλησαν αναγκάζοντάς τη να ανοίξει την πόρτα προκειμένου να εισέλθουν στο σπίτι. Εκεί βρισκόταν ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Διονύσης Σχοινάς που ακούγοντας τη φασαρία κατέβηκε στο σαλόνι για να έρθει αντιμέτωπος με τους τέσσερις κουκουλοφόρους δράστες που απειλούσαν τη γυναίκα του με όπλο.

Τις στιγμές τρόμου που έζησαν περιέγραψαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 οι αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων που είχε με τον Διονύση Σχοινά ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, ο γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε :«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight