Μια συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου
1.2 κλ. μοσχάρι χτένι (κομμένο σε μικρά κομμάτια) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεσαίο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 3 σκελιδες σκόρδο (ολόκληρες) 2 κ.σ. πελτέ τομάτας 1 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα κόκκινο κρασί 1 συσκευασία σάλτσα τομάτας 2 κούπες ζωμό λαχανικών 6 – 8 μανιτάρια πόρτο μπέλο 3 – 4 κλωναράκια δενδρολίβανο Aλάτι και πιπέρι Αλεύρι και νερό για τη ζύμη 1 + 1/2 κούπα καπνιστό τυρί (κομμένο σε κύβους)
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr