Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το ντοκιμαντέρ "Miss Americana" κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς στη Γιούτα

Το ντοκιμαντέρ "Miss Americana"...

Στην έναρξη του Φεστιβάλ την Πέμπτη 23/2/2020 ενώ από τις 31/1 θα είναι διαθέσιμο στο Netflix

Το ντοκιμαντέρ «Miss Americana» για την δημοφιλή σταρ της ποπ, Τέιλορ Σουίφτ θα κυκλοφορήσει στο Netflix λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Σάντανς (Sundance Film Festival) στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 86 λεπτών είναι προγραμματισμένο να προβληθεί για πρώτη φορά στην εναρκτήρια βραδιά του φημισμένου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στη Γιούτα των ΗΠΑ, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020. Το φετινό Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 2/2 και θα φιλοξενήσει ταινίες μεταξύ άλλων με την Αντζελίνα Τζολί, την Ολίβια Κόλμαν, την Γκλεν Κλόουζ, τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, κ.α.

Στη συνέχεια η ταινία για την Τέιλορ Σουίφτ, σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Emmy Λάνα Γουίλσον και παραγωγή του Μόργκαν Νέβιλ, θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές του Netflix περίπου μία εβδομάδα αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Αρχικά ήταν αβέβαιο αν το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορούσε, λόγω της διαμάχης της Τέιλορ Σουίφτ με τον Σκούτερ Μπράουν, που αγόρασε την πρώην δισκογραφική εταιρεία της, Big Machine Records και σύμφωνα με την τραγουδίστρια είχε απαγορεύσει τη χρήση τόσο των τραγουδιών της όσο και οπτικοακουστικού υλικού για τις ανάγκες του “ Miss Americana”.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, η δισκογραφική εταιρεία φέρεται να πρόσφερε στη σταρ της ποπ άδεια χρήσης της μουσικής της υπό συγκεκριμένους όρους, όπως μετέδωσε το Variety.

Πηγή: ΑΠΕ

*Την Τέιλορ Σουίφτ θα την δούμε και στο κινηματογραφικό φιλμ «Cats» που κάνει πρεμιέρα 23/1 στις Ελληνικές αίθουσες. Στο φετινό Σάντανς τέλος μεταξύ των ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν είναι και ένα για την αξέχαστη Νάταλι Γουντ, το «Natalie Wood: What Remains Behind» του HBO όπου συμμετέχει και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ που είχε υπάρξει φίλος της αλησμόνητης σταρ. Ο Ρέντφορντ είναι και ο ιδρυτής του Σάντανς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture