Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλά πρώτη φορά για το σοβαρό τροχαίο που είχε

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλά πρώτη φορά ...

"Έσπασα και τα δύο μου πόδια"

Για το τροχαίο που είχε του μίλησε, για πρώτη φορά, ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο ηθοποιός τον Οκτώβριο του 2018, είχε ατύχημα με τη μηχανή του όπου είχε σπάσει τα δύο του πόδια.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου, όπου μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω μετά το τροχαίο. Κάποια πράγματα ίσως πρέπει να τα μετράς και να τα αξιολογείς διαφορετικά. Ισχύει ότι έπαθα ατύχημα και έσπασα τα δυο μου πόδια. Έκανα δύο χειρουργεία. Το ένα έσπασε στον μηρό, ήταν συντριπτικό κάταγμα μηριαίο. Στο άλλο πόδι υπήρξε μια μεγάλη καταστροφή στο γόνατο.

Μέσα σε όλα αυτά βγήκαν και κάποιοι που έλεγαν πως ήταν διαφημιστικό και δεν είχα πάθει ατύχημα. Από κακή συγκυρία ενεπλάκη σε ένα τροχαίο. Δεν έφταιγα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω ένα χρόνο σχεδόν εκτός. Δούλεψα ως ένα σημείο με σπασμένα πόδια, γιατί δεν ήθελα να μείνουν κάποιοι άνθρωποι χωρίς δουλειά. Έκανα ένα σίριαλ τότε. Έμαθα πάρα πολλά, ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο για μένα» εξήγησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Παράλληλα, ανέφερε πως «αποχώρησε» από την παράσταση «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» καθώς δεν υπήρχε κείμενο. «Εμένα με κάλεσαν ένα μήνα πριν την πρεμιέρα για να αντικαταστήσω κάποιον άλλων. Όταν πήγα στην πρόβα, έμαθα ότι έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι από την παράσταση. Δεν αποχώρησα, δεν υπήρχε κείμενο. Και όλα αυτά λίγο πριν την πρεμιέρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight