Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Κατατέθηκε & φέτος το αίτημα της Κοινωφελούς στην ΕΡΤ για την live μετάδοση του Πατρινού Καρναβαλιού

Κατατέθηκε & φέτος το αίτημα της Κοι...

Αναμένεται η σχετική απάντηση και έγκριση

Η ΕΡΤ αναμένεται να είναι και φέτος ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας που θα προβάλλει και θα μεταδώσει ζωντανά το Πατρινό Καρναβάλι. Μάλιστα τα 2 τελευταία χρόνια μεταδίδεται ζωντανά η μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής και η τελετή λήξης – καύσης του καρναβάλου και μέσα από την ert world, μεταφέροντας την εικόνα και τον παλμό του κορυφαίου καρναβαλιού της χώρας σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στους ομογενείς του εξωτερικού. Επίσης το Πατρινό Καρναβάλι μεταδίδεται και μέσα από την ΕΡΤ Web TV στο διαδίκτυο ενώ εκτενές ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Αθανασίας Σταμοπούλου μεταδόθηκε την περασμένη Κυριακή στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, σχετικά με την τελετή έναρξης του Καρναβαλιού 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό αίτημα προκειμένου να μεταδώσει live & φέτος η ΕΡΤ την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων του Δήμου και των καρναβαλιστών την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 1η Μαρτίου 2020 και την τελετή λήξης από το μόλο Αγ. Νικολάου, έχει κατατεθεί αρμοδίως από την Κοινωφελή Επιχείρησης του Δήμου Καρναβάλι Πάτρας και αναμένεται η σχετική επίσημη έγκριση και απάντηση. Η ΕΡΤ είναι γεγονός πως σταθερά πλην μιας χρονιάς, είναι κοντά στο θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού και μεταδίδει ζωντανά το υπέροχο θέαμα και το κέφι των καρναβαλιστών και των ευφάνταστων αμφιέσεων τους.

Την ίδια ώρα καθώς πρόκειται για τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, είναι γεγονός πως πρέπει να καλύπτει και άλλα καρναβάλια όπως π.χ. φέτος που η ΕΡΤ έχει μπει χορηγός στο Συριανό Καρναβάλι το τελευταίο 3ήμερο της αποκριάς ή το Καρναβάλι της Ξάνθης, την παρέλαση του οποίου συνήθως δείχνει μετά το Καρναβάλι της Πάτρας, της πρωτεύουσας του κεφιού.

Τέλος να αναφέρουμε πως και φέτος η ΕΡΑ Πάτρας είναι χορηγός επικοινωνίας στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού (το 55ο στη σειρά) καθώς μεταδίδονται ραδιοφωνικά και τα σχετικά κουίζ, θέματα και γρίφοι.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture