Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Την Κυριακή 19/1 στη Διδάχειο Σάλα Πολιτισμού συναυλία της Patras Guitar Enslemble

Την Κυριακή 19/1 στη Διδάχειο Σάλα Πολιτ...

Σ’ ένα νοσταλγικό μουσικό οδοιπορικό – Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Στην Διδάχειο Σάλα Πολιτισμού στην οδό Βύρωνος 13, κοντά στα Ψηλαλώνια στην Πάτρα θα δώσει συναυλία την Κυριακή 19-1-2020 το απόγευμα η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2018 από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και εντάσσεται στα μέλη της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας.

Παίζουν κιθάρα οι: Κωνσταντίνος Βάσιος, Ισίδωρος Βάσιος, Μιχάλης Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Γκούντας, Νίκος Καλογερόπουλος, Θανάσης Νικολάου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σκέντζος, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η "Διδάχειος Σάλα Πολιτισμού" να θυμίσουμε πως αποτελεί δημιούργημα της συμπολίτισσας της Αμαλίας Γ. Κουσαδιανού – Διδάχου, η οποία ανακαίνισε και δημιούργησε ένα νέο χώρο πολιτισμού στη μνήμη των προγόνων της.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών θα παρουσιάσει ένα νοσταλγικό μουσικό οδοιπορικό.

Να θυμίσουμε πως το Patra Guitar Ensemble έδωσε και συναυλία στο 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στην Αθήνα.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ ήταν ο σολίστ & Καθηγητής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη Ηλίας Διαμαντάκης και ήταν η 65η διοργάνωση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture