Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Αθήνα ο Στρατηγός Χαφτάρ της Λιβύης  

Στην Αθήνα ο Στρατηγός Χαφτάρ της Λιβύης   

Έρχεται για επαφές με τον Έλληνα πρωθυπουργό

21:35 Ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, έφθασε απόψε Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και σε εξέλιξη είναι ιδιωτική συνάντηση.

 

20:30 Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή, στη μία μετά το μεσημέρι, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ (Khalifa Haftar), σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές τον Στρατάρχη Χαφτάρ θα συναντήσει στις 9:20 το πρωί της Παρασκευής και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. 

20:09 Την Ελλάδα επισκέπτεται απόψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στρατηγός Χαφτάρ της Λιβύης προκειμένου να έχει συναντήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλους πολιτικούς παράγοντες της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσκεψη αυτή γίνεται λίγες μόλις ημέρες πριν τη Συνδιάσκεψη που θα γίνει στο Βερολίνο την Κυριακή για τη Λιβύη και στην οποία δεν θα μετάσχει τελικά η Ελλάδα η οποία δεν έχιε προσκληθεί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις