Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας κόβει την Πρ...

Την Κυριακή 19/1/2020 στις 19.30 στην αίθουσα συναυλιών "Τόλης Νομικός"

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζει η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας της για το νέο έτος 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού (αίθουσα συναυλιών ‘’Τόλης Νομικός’’), την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, παρουσία των μελών και φίλων της Πολυφωνικής.

Στην ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα ψάλλει ο Βυζαντινός Χορός του Οργανισμού [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], ενώ το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψουν, η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής ‘’ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ’’ [Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος] και η Προπαιδική Χορωδία [Διεύθυνση: Σπύρος Πέττας].

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτής εκδήλωσης, θα τιμηθούν τα ιδρυτικά στελέχη του Οργανισμού, Λίτσα Μάγγου και Τάκης Παναγιωτακόπουλος, για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά τους στην «Πολυφωνική», θα γίνει ο καθιερωμένος Διοικητικός Απολογισμός, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορο ενώ θα παρουσιαστούν και τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα του Οργανισμού επί οθόνης, από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Μαέστρο Σταύρο Σολωμό.

*Τα φλουριά της πίτας του Οργανισμού προσέφεραν οι επιχειρήσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ‘’MARGELIS’’, DR. PRINOU, ELITE STROM, KAΤΑΣΤΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ- ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΩΝΗ και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ‘’SACHER’’.

Ιδιαίτερες προσκλήσεις δε θα αποσταλούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture