Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε στον αέρα τηλεθεάτρια που είχε κάνει άμβλωση – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε στον αέρα τ...

Εκνευρίστηκε η παρουσιάστρια με το δικαίωμα των γυναικών να ορίζουν το σώμα τους

Η τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, όπως φάνηκε το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της εκπομπής του παρουσιάζει στο Open, δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα των γυναικών να ορίζουν το σώμα της. Ούτε, βέβαια, τον νόμο του κράτους που έχει νομιμοποιήσει τις αμβλώσεις, όπως άλλωστε και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο... 

Έτσι όταν μια τηλεθεάτρια βγήκε τηλεφωνικά στο «Ευτυχείτε» και δήλωσε ότι είχε κάνει κατά το παρελθόν άμβλωση, προκάλεσε τον εκνευρισμό της παρουσιάστριας, σε σημείο μάλιστα να την κόψει στον αέρα της εκπομπής.

Η 58χρονη τηλεθεάτρια «Βαρβάρα» που έμεινε έγκυος όπως ανέφερε από τον άντρα της που την βασάνιζε, ανέφερε ότι τον χώρισε, έριξε το παιδί και αποφάσισε να προχωρήσει την ζωή της: «Κι εγώ ήμουν έγκυος από αυτόν και τι έκανα; Του έριξα μία κλωτσιά, έριξα και το παιδί και συνέχισα τη ζωή μου.»

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως απάντησε: «Σας παρακαλώ κυρία μου, τέτοια πράγματα εγώ δε θέλω, να κλείσουμε την κυρία. Όχι, όχι, όχι, όχι. Εδώ έχουμε πει, δε ρίχνουμε παιδιά, δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight