Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας -Εξαρθρώνει κύκλωμα απατεώνων

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας -Εξαρθρώ...

Έχουν γίνει τρεις συλλήψεις

22:45 Τα άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα φέρονται να είναι πάνω από 20 και η δράση τους εκτεινόταν σε περίπου 50 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Ανάμεσα στους τρεις που έχουν συλληφθεί περιλαμβάνεται και ο εγκέφαλος του κυκλώματος το οποίο εξαπατούσε ανυποψίαστα θύματα, κατά κύριο λόγο ηλεκτρονικά.

Απευθύνονταν κυρίως σε επιχειρηματίες τους οποίους έπειθαν να κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου παρουσιάζοντάς τους πλαστές αποδείξεις και ψεύτικες καταθέσεις χρημάτων.

Είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλο το πλάτος και το μήκος της χώρας με τις καταγγελίες στην Ασφάλεια Πατρών να φθάνουν κατά κύματα από τα θύματά τους.

 

21:30 Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για την εξάρθρωση σπείρα απατεώνων που μάλιστα έχουν δράση σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr έχουν ήδη γίνει 3 συλλήψεις εκτός Πατρών, μετά από σχετικά εντάλματα που εκδόθηκαν. 

Στο κύκλωμα συμμετείχαν πολλά άτομα που παρίσταναν τους εφοριακούς ή τους επιχειρηματίες και αποσπούσαν χρήματα από ανυποψίαστα θύματα.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις