Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στο Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορα οι γονείς μου δεν ξυπνάνε»

Τραγωδία στο Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορ...

Σοκ από την είδηση του θανάτου ενός ζευγαριού από το Πακιστάν

Υπό ψυχολογική υποστήριξη βρίσκονται τα τρία παιδιά του ζευγαριού που βρήκε τραγικό θάνατο, πιθανόν από αναθυμιάσεις, μέσα στο διαμέρισμά τους στο Μεταξουργείο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα θύματα είναι πακιστανικής υπηκοότητας, 55 ετών ο άνδρας και 42 ετών η γυναίκα. Ζούσαν πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τα τρία παιδιά τους, αγόρια, ηλικίας 8, 12 και 17 ετών στο διαμέρισμα 5ου ορόφου της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 19- 21 και διατηρούσαν κατάστημα στην περιοχή.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί από τα ίδια τα παιδιά, τα οποία αναζήτησαν τους γονείς τους όταν ξύπνησαν και τους βρήκαν νεκρούς στο δωμάτιο τους. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις Αρχές και το ΕΚΑΒ.

Τις δραματικές στιγμές που έζησε ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού από το Πακιστάν που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του πιθανότατα από διαρροή υγραερίου στη σόμπα που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν μετέφερε στο protothema.gr ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε το 16χρονο αγόρι όταν διαπίστωσε ότι οι γονείς του ήταν αναίσθητοι.

Σύμφωνα με την συγκλονιστική μαρτυρία, το 16χρονο αγόρι κάλεσε το ΕΚΑΒ και είπε στους διασώστες «ελάτε γρήγορα οι γονείς μου δεν ξυπνάνε». Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι ήταν νεκρό και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Όπως είπε o φίλος της οικογένειας που ανέβηκε στο διαμέρισμα και μίλησε με τα παιδιά, ο 16χρονος έσπασε την πόρτα του δωματίου των γονιών του όταν αυτοί δεν του απαντούσαν.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το άτυχο ζευγάρι είχε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μια σόμπα υγραερίου, γι' αυτό εκτιμάται ότι ο θάνατος οφείλεται σε διαφυγή του αερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας, παρόμοια σόμπα είχαν και τα παιδιά στο δωμάτιο τους, αλλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα εκεί.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και έχει παραγγελθεί και νεκροτομή για διακρίβωση των αιτίων θανάτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις