Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ρίτα Γουίλσον: Το μήνυμά της για τον «Έλληνα» σύζυγό της, Τομ Χανκς

Ρίτα Γουίλσον: Το μήνυμά της για τον «Έλ...

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού, Τομ Χανκς σχολίασε την τιμητική πολιτογράφησή του ως Έλληνα... με φόντο το Αιγαίο

ετά την τιμητική πολιτογράφηση του χολιγουντιανού σταρ Τομ Χανκς από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το ευχαριστήριο μήνυμα του Αμερικανού σταρ μέσω Instagram, ακολούθησε η ανάρτησή της Ρίτα Γουίλσον. Η σύζυγος του Τομ Χανκς ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της, με φόντο το Αιγαίο, σχολιάζοντας:«Σε ευχαριστούμε Ελλάδα για την τιμητική πολιτογράφηση μαζί με τον Τομ Χανκς. Μας τιμήσατε πραγματικά! Η φωτογραφία είναι από το όμορφο Αιγαίο!».

Η Μαργαρίτα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μπορεί να γεννήθηκε στο Λος Αντζελες, αλλά έχει ελληνικές ρίζες. Ο πατέρας της, Χαλίλοβ Ιμπραΐμοβ, γεννήθηκε στην Ξάνθη, στα Πομακοχώρια, και μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου πήρε την απόφαση να αλλάξει το όνομά του σε Αλαν Ουίλσον το 1960, εμπνεόμενος από την οδό στην οποία έμεναν. Η μητέρα της γεννήθηκε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριό, το οποίο σήμερα ανήκει στην Αλβανία. Η Ρίτα μεγάλωσε σε μια ελληνική παραδοσιακή οικογένεια, είναι αφοσιωμένο μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και αγαπά οτιδήποτε ελληνικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight