Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απ. Τζιτζικώστας: Με χειρονομίες, σεξισμό και πορνογραφικές αναφορές «έκλεισε» τη χρονιά - BINTEO

Απ. Τζιτζικώστας: Με χειρονομίες, σεξισμ...

Πώς προσπάθησε να αστειευτεί με εργαζόμενους του Film Office της Περιφέρειας

Άβολη αίσθηση προκαλεί η εικόνα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα να προσπαθεί να αστειευτεί με εργαζόμενους του Film Office της Περιφέρειας που τον είχαν επισκεφτεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς για να του ευχηθούν.

Ο εκπρόσωπος του Film Office, του οργανισμού δηλαδή που έχει αναλάβει να προωθήσει κινηματογραφικές παραγωγές στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή κινηματογραφική κλακέτα επιχειρεί να «σπάσει» τον πάγο και μαζί με τις ευχές προς τον Περιφεριάρχη, ζητάει «ρουσφέτι» ώστε να μπορέσουν όλες οι γυναίκες της Διεύθυνσης να λάβουν μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές.

Όμως κανείς δεν περίμενε την αντίδραση του Απόστολου Τζιτζικώστα στην κατά τα άλλα αδιάφορη ατάκα του εκπροσώπου.

Με μια χαρακτηριστική χειρονομία σεξουαλικού περιεχομένου, ανασηκώνει το φρύδι και ρωτάει «τι είδους ταινία, προσέξτε τι θα πείτε».

Η σκηνή συνεχίζεται με τα άβολα γέλια των εργαζομένων και το «επεισόδιο» θα είχε λήξει εδώ, αν δεν επανερχόταν ο Περιφερειάρχης για να εξηγήσει το «αστείο» του, μην τυχόν και κάποιος δεν το κατάλαβε:

«Ο ρόλος πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί όλες χαρούμενες είναι», λέει ο εκπρόσωπος, σπεύδοντας να... σώσει τον Περιφερειάρχη, όμως ο κ. Τζιτζικώστας είναι αποφασισμένος:

«Αυτό είναι αλήθεια. Άκουσα ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη (σ.σ.: παραγωγός πορνογραφικών ταινιών), σας ενδιαφέρει;», ρωτάει και αρπάζει μια εργαζόμενη ταρακουνώντας την.

Και κάπως έτσι, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αποχαιρέτισε το 2019 με μισογυνισμό, σεξισμό και πορνογραφικές αναφορές.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, το βίντεο το οποίο «ανέβηκε» στο διαδίκτυο, αποσύρθηκε βιαστικά, αλλά διασώθηκε από το alterthess.gr.

 

πηγή: koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις