Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Συνεχίζεται για 3η εβδομάδα, μετά την Πρωτοχρονιά, η "Ευτυχία" στο Πάνθεον

Συνεχίζεται για 3η εβδομάδα, μετά την Πρ...

Το φιλμ με τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Κάτια Γκουλιώνη έχει κατακτήσει τις καρδιές του σινεφίλ κοινού

Για 3η συνεχή εβδομάδα θα συνεχιστεί στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη, η αξιόλογη και συγκινητική ταινία «Eυτυχία» σε σκηνοθεσία: Άγγελου Φραντζή, από την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 έως και την Τετάρτη 8/1. Ώρες προβολής: στις 19.30 και στις 21.45 η βραδινή.

Το φιλμ που μιλά για την στιχουργό του λαικορεμπέτικου τραγουδιού Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, έχει κατακτήσει τις καρδιές του Ελληνικού κοινού και ήδη σε 2 εβδομάδες έχει κόψει σχεδόν 200.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Φοίβος Δεληβοριάς, Χάρης Μαυρουδής, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου.

Διάρκεια: 123 λεπτά

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

*Στο μεταξύ στο Πάνθεον είδαμε διαφημιστικό πόστερ του φιλμ «Bombshell – Βόμβα» σε σκηνοθεσία Τζέι Ρόουτς με την Σαρλίζ Θερόν, την Μάργκοτ Ρόμπι, τον Τζον Λίθγκοου και την Νικόλ Κίντμαν που ήδη βγήκε στις Αθηναικές αίθουσες από τις 26/12 και έκοψε περίπου 9.000 εισιτήρια, οπότε υποθέτουμε πως η ταινία θα έρθει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 7€

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΜΑΘΗΤΙΚΟ 6€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (4ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) 20€.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture