Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα: Βρήκαν έναν από τους ληστές του ντελιβερά

Δυτ. Αχαΐα: Βρήκαν έναν από τους ληστές ...

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος διανομέα φαγητού στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ληστεία που διαπράχθηκε, σε βάρος διανομέα φαγητού στα Σαγέικα Αχαΐας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, η οποία συνεχίζει:

"Ένας από τους δράστες της ληστείας είναι 26χρονος Έλληνας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, ο 26χρονος μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, την 19-07-2018, τα ξημερώματα, στα Σαγέικα, με την πρόφαση παραγγελίας έτοιμου φαγητού, έστησαν ενέδρα σε διανομέα φαγητού και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 500 ευρώ και την παραγγελία φαγητού αξίας 15 ευρώ περίπου.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν μέσα από ανακριτικές τεχνικές, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 26χρονου δράστη.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις