Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από μαλλί γριάς μέχρι εικόνες! Μέχρι απόψε οι μποναμάδες στην Πάτρα

Από μαλλί γριάς μέχρι εικόνες! Μέχρι από...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Μικροί και μεγάλοι κάνουν την βόλτα τους στην Τριών Ναυάρχων

Από παιχνίδια και μαλλί γριάς, έως θήκες κινητών τηλεφώνων, σέλφι στικς και εικόνες αγίων. Οι μποναμάδες που στήθηκαν και φέτος στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα, έχουν τα πάντα. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν από τις πρώτες κιόλας ώρες, το βράδυ της Κυριακής και φυσικά το πρωί της Δευτέρας προπαραμονή Πρωτοχρονιάς όταν και οι μικροπωλητές ξεκίνησαν τη διάθεση των ειδών τους.

Κανείς μπορεί να βρει από παιχνίδια, μέχρι χρηστικά gadget και άλλα πολλά στους μποναμάδες οι οποίοι συντηρούν το στοιχείο της παράδοσης που τους θέλει κάθε χρόνο στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και φέτος οι μποναμάδες στην Πάτρα, θα λειτουργούν εως και τις 11.30 το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς, καθώς δεν είναι και λίγοι αυτοί που κάνουν την βόλτα και τις τελευταίες αγορές τους, λίγα λεπτά πριν την έλευση τους νέου έτους. 

Την ώρα που οι περισσότεροι θα μετρούν αντίστροφα -όπως μας είπαν οι μικροπωλητές- εκείνοι θα μαζεύουν την πραμάτεια από τους πάγκους τους και θα ξεστήνουν, κάνοντας το "ζήτα" των ημερών που προηγήθηκαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις