Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάνουμε ρεβεγιόν με τους stars του Προμηθέα

Κάνουμε ρεβεγιόν με τους stars του Προμηθέα

ΣΥΝΕΤΕΥΞΕΙΣ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Άντυ Μπακοπούλου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νίκος Ψαθογιαννάκης - Φωτογραφήθηκαν και μίλησαν στο γιορτινό περιοδικό Best

Έμβλημα του Προμηθέα είναι η φλόγα της φωτιάς. Αυτής που έχει «ζεστάνει» και ενώσει όλη την Πάτρα, αναζωπυρώνοντας την αγάπη για το τοπικό μπάσκετ, το οποίο επιτέλους «πετάει» μακριά.

Οι παίκτες της ομάδας που πλέον καμαρώνουμε ως πρέσβη στα πανελλήνια και ευρωπαϊκά σαλόνια, κυκλοφορούν στα μέρη μας ως … celebrities και γίνονται παντού το επίκεντρο της προσοχής και των θερμότερων αντιδράσεων. Κόσμος κάθε ηλικίας τους αναγνωρίζει, τους αγκαλιάζει ή φωτογραφίζεται μαζί τους.

Στο χριστουγεννιάτικο Best φόρεσαν «τα καλά τους» και πόζαραν σε ατμόσφαιρα ρεβεγιόν, αποκαλύπτοντας μια άλλη πλευρά τους, μακριά από το… καλάθι. Λεωνίδας Κασελάκης, Οκτάβιους Έλλις, Ολεξάντρ Λίποβυ με τη σαγηνευτική σύζυγό του Αλεξάνδρα «black tie» στο thebest. Η ιδέα ήταν ακριβώς να τους γνωρίσουμε «αλλιώς».

Όχι μόνο επειδή διεκδικούν θέση στη διεθνή ελίτ του αθλήματος αλλά και επειδή εκπροσωπούν μια άλλη μπασκετική κουλτούρα, μακριά από τα στερεότυπα της εσωστρέφειας και του διχασμού. Ο Προμηθέας έχει πετύχει όσα δεν πέτυχε κανένας σύλλογος στην Πάτρα αλλά και σε όλη την περιφερειακή Ελλάδα.

Είναι η μεγάλη έκπληξη σε αγωνιστικό, οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις –πρότυπο και μια μοναδική, κοινωνική διεισδυτικότητα. Μεταδίδει δηλαδή ένα συναίσθημα οικειότητας, που δεν αφορά μόνο τον μπαμπά μέσα στο σπίτι, αλλά και τη μαμά και το παιδί.

Διαβάστε αναλυτικά στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight