Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιορτινές εκδηλώσεις από τους νέους της Χριστιανικής Στέγης Πατρών

Γιορτινές εκδηλώσεις από τους νέους της ...

Οι εκδηλώσεις των παιδιών των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων

Kάθε χρόνο, οι νέοι και οι νέες της Χριστιανικής Στέγης Πατρών διοργανώνουν και πραγματοποιούν διάφορες δράσεις προκειμένου να βιώσουν όσο μπορούν καλύτερα το μεγάλο και βαθύ νόημα της Γεννήσεως του Σωτήρα του Κόσμου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Χριστιανικής Στέγης Πατρών. Στο κατάμεστο από κόσμο, στολισμένο άψογα και γιορτινό κτίριο της Χριστιανικής Στέγης, στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Παντανάσσης 61, παρουσιάστηκε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση. Τα παιδιά των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων απέδωσαν  με επιτυχία το κοσμοσωτήριο νόημα της μεγάλης Εορτής. Η όλη εκδήλωση επισφραγίστηκε με τις πνευματικές σκέψεις για την γιορτή των Χριστουγέννων, του Αρχιμ π. Βασιλείου Μπλάνα, ο οποίος είναι ο πνευματικός υπεύθυνος της Χριστιανικής Στέγης Πατρών και προϊστάμενος της αδελφότητος Θεολόγων «Η ΖΩΗ».

Οι εκδηλώσεις των παιδιών των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών συνεχίζονται σε όλη την διάρκεια των εορτών ως εξής:

•Το πρωινό της παραμονής των Χριστουγέννων 24/12, επισκέφτηκαν και τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο και σε διάφορα ιδρύματα της πόλεώς μας. Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τα ασθενή παιδιά στην στο «Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων», τους ηλικιωμένους στο «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο» και τους κατάκοιτους και ανήμπορους αδελφούς μας στο «Άσυλο Ανιάτων Πατρών». Οι νέοι προσέφεραν δώρα και παιχνίδια στα παιδιά καθώς και άλλα επίκαιρα αναμνηστικά αντικείμενα όπως ημερολόγια και χριστουγεννιάτικες εικόνες και κάρτες, στους μεγαλυτέρους.

•Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν τη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 όπου τα παιδιά των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων ταξίδεψαν στα ορεινά μέρη της περιοχής μας, για να παίξουν και να χαρούν με τα χιόνα καθώς και να επισκεφτούν και τα ορθόδοξα προσκυνήματα.  Τα αγόρια των Χ.Μ.Ο. επισκέφτηκαν την περιοχή των μαρτυρικών Καλαβρύτων και τα κορίτσια την περιοχή των Τρικάλων Κορινθίας

•Το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς οι Νέες της Χριστιανικής Στέγης, θα επισκεφθούν και θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και άλλα Εορταστικά τραγούδια σε διάφορα ιδρύματα της πόλεώς μας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις