Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σέξι όσο ποτέ Τανιμανίδης και Μπόμπα κάνουν Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο εξωτικό Παλαουάν

Σέξι όσο ποτέ Τανιμανίδης και Μπόμπα κάν...

Οι φωτ. και τα βίντεο τους στο instagram έχουν ήδη χιλιάδες like

To λαμπερό ζευγάρι, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα λατρεύουν τα ταξίδια και φυσικά, τις μέρες των Χριστουγέννων αφού είχαν ολοκληρώσει όποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις είχαν όπως η Χριστίνα Μπόμπα που ήταν πραγματικά εντυπωσιακή με την κατακόκκινη τουαλέτα της στον τελικό του The Voice την Κυριακή 22/12/2019, έφυγαν με προορισμό το εξωτικό Παλαουάν των Φιλιππίνων. Στο μακρινό αυτό εξωτικό μέρος οι παρουσιαστές που είναι και ζευγάρι στη ζωή, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και ήδη έχουν ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram (στο λογαριασμό της Χριστίνας Μπόμπα) που πραγματικά έχουν ανεβάσει τη θερμοκρασία!

“Αυτές τις ημέρες αγάπης θυμήσου ότι το καλύτερο δώρο που σου έχει δοθεί ποτέ βρίσκεται μάλλον δίπλα σου! Σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας από τις μακρινές Φιλιππίνες!”, έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία έχει εισπράξει ήδη χιλιάδες like μέσα σε λίγη ώρα, για προφανείς λόγους, όπως γράφει το zappit.gr.

Σε βίντεο που ανέβασε το ζευγάρι στα insta stories, ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται αραχτός και πιο sexy από ποτέ & η Χριστίνα Μπόμπα να κάνει την πιο καυτή βουτιά. Δείτε & το βίντεο από την ανάρτηση του star.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight