Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Συνεχίζεται και 2η εβδομάδα η "Ευτυχία" στο Πάνθεον

Συνεχίζεται και 2η εβδομάδα η "Ευτυ...

Το φιλμ με την Κάτια Γκουλιώνη και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές των σινεφίλ

Το Ελληνικό φιλμ «Eυτυχία» σε σκηνοθεσία του Άγγελου Φραντζή που έχει αρέσει πολύ και στο πρώτο 4ήμερο προβολής του προσέλκυσε πάνω από 51.000 θεατές πανελλαδικά, θα συνεχιστεί και 2η εβδομάδα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον, στη Δημ. Γούναρη στην Πάτρα, από την Πέμπτη 26/12/2019 έως και την Τετάρτη 1/1/2020. Παίζεται στις 19.30 και στις 21.45.

Την Τρίτη 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, διευκρινίζεται πως δεν θα πραγματοποιηθούν προβολές.

Στο αξιόλογο φιλμ για τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μίας γυναίκας που έγραψε ορισμένα από τα ωραιότερα λαικορεμπέτικα τραγούδια (το φιλμ ρίχνει φως και σε άγνωστες δραματικές πτυχές του βίου της όπως τη μανία της με το τζόγο) παίζουν οι ηθοποιοί: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, η Πατρινή Λίλα Μπακλέση, και οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Φοίβος Δεληβοριάς, Χάρης Μαυρουδής, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου.

Διάρκεια: 123 λεπτά

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

Τη μουσική υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 7€

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΜΑΘΗΤΙΚΟ 6€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (4ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) 20€.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture