Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι γιορτινές ταινίες και μουσικά προγράμματα των καναλιών τα φετινά Χριστούγεννα

Οι γιορτινές ταινίες και μουσικά προγράμ...

Τζένιφερ Άνιστον, Τζιμ Κάρει, Βινς Βον, Love Actually και Μόνος στο Σπίτι

Τα γιορτινά τους φορούν & τα τηλεοπτικά κανάλια και υποδέχονται τους τηλεθεατές την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα με άκρως γιορτινά προγράμματα, γεμάτα μουσική, νότες αισιοδοξίας και μηνύματα αγάπης αλλά και κινηματογραφικές ταινίες.

Στο κανάλι OPEN beyond, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Έθνος, ανήμερα τα Χριστούγεννα θα προβληθεί το εορταστικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ένας για όλους» (20.00) με τη Μαρία Μπακοδήμου. Επτά «Top Girls» από το θέατρο «Πόρτα» (Ειρήνη Μακρή, Μαρία Καβογιάννη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Βίκυ Βολιώτη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Άλκηστις Πολυχρόνη και Αλεξία Καλτσίκη) έπαιξαν για να στηρίξουν το σωματείο ΠΝΟΗ - Φίλοι της Εντατικής Θεραπείας του Παιδιού.

Αμέσως μετά στις 21.00 θα προβληθεί η ξένη κωμωδία «Χριστούγεννα στα τέσσερα» παραγωγής του 2008 σε σκηνοθεσία Σεθ Γκόρντον με τους Βινς Βον, Ρις Γουίδερσπουν, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Γιον Βόιτ και Μάρι Στινμπέργκεν. Στις 22.50 της Τετάρτης θα ακολουθήσει το ειδικό εορταστικό «Celebrity Travel» με τον κεφάτο παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος γιορτάζει με την Ομογένεια σ’ ένα ξεχωριστό ελληνικό χριστουγεννιάτικο γλέντι στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στο οποίο συμμετέχουν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κώστας Καραφώτης.

Την Τρίτη, παραμονή των Χριστουγέννων στο Open, στις 21.00 προβάλλεται το «Noel» με την Σούζαν Σάραντον, την Πενέλοπε Κρουζ και τον Πολ Ουόκερ, που αναζητούν το δικό τους «χριστουγεννιάτικο θαύμα» που θα σώσει τις προσωπικές τους σχέσεις ενώ στις 23.00 θα παιχθεί η κωμωδία «Η πέτρα του σκανδάλου» με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Κλερ Ντέινς, την Νταϊάν Κίτον, τον Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ και τους Λουκ Γουίλσον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, και στη 1.15 μετά τα μεσάνυχτα ο κωμικός ηθοποιός Λέσλι Νίλσεν είναι ο «Άγιος Βασίλης για κλάματα».

Στο κανάλι του ΑΝΤ1 την Τρίτη 24/12, παραμονή των Χριστουγέννων τις 16.00, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε για καλεσμένους στο δημοφιλές «Rouk Zouk Special» τους βασικούς πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», και σκοπός ήταν να ενισχύσουν και να στηρίξουν, παίζοντας, το «Make a Wish». Κάτι ανάλογο έκανε και στις 17.45 η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είχε για καλεσμένους αγαπημένους παρουσιαστές εκπομπών του ΑΝΤ1 και έπαιξε μαζί τους, προκειμένου να ενισχύσουν και να στηρίξουν την ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Στο πιο αμιγώς κινηματογραφικό κανάλι, το Star, απόψε Τρίτη, παραμονή των Χριστουγέννων στις 21.00 έχει προγραμματιστεί να προβληθεί η ταινία «Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» σε σκηνοθεσία Κρις Κολόμπους, παραγωγής του 1992, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μακόλεϊ Κάλκιν.

Την Τετάρτη 25/12 το Star έχει προγραμματίσει στις 23.45 σε α’ μάλιστα τηλεοπτική προβολή, την κωμωδία «Οffice Christmas party», παραγωγής του 2016, με τους Τζέισον Μπέιτμαν, Τζένιφερ Aνιστον, Τ. Τζ. Μίλερ, κ.α. Η σκηνοθεσία είναι των Τζος Γκόρντον, Ουίλ Σπεκ. Επίσης τα Χριστούγεννα στις 11.50 το πρωί, οι λάτρεις των κωμωδιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα «Χριστούγεννα του τρελού θηριοτροφείου» με τον αμίμητο Τσέβι Τσέις και στις 15.45 το «Μπετόβεν: Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια» ενώ στις 17.45 το πρώτο «Home alone» του 1990 που όσες φορές και να το δεις δεν το χορταίνεις.

Στις 21.00 το βράδυ των Χριστουγέννων το Star προβάλλει μία αμιγώς γιορτινή και τρυφερή κινηματογραφική ταινία, το «Αγάπη είναι… - Love actually» του 2003 σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Κέρτις με τους Χιου Γκραντ, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φερθ, Σιένα Γκίλορι, Εμα Τόμσον, Κίρα Νάιτλι, Αλαν Ρίκμαν, Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Πρόκειται για μια υπέροχη ταινία που ήταν υποψήφια και για δύο Χρυσές Σφαίρες στις κατηγορίες Καλύτερη Ταινία – κωμωδία και Καλύτερο Σενάριο.

Το Star έχει προγραμματίσει και 3 γιορτινές ταινίες την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, στις 15.45 ο Μάικλ Κίτον είναι ο «Χιονάνθρωπος» σε μία ταινία παραγωγής του 1998 ενώ στις 18.00 ο σκανταλιάρης Ντένις δείχνει ότι μπορεί να καταστρέψει τα Χριστούγεννα του κύριου Γουίλσον στα «Χριστούγεννα του Ντένις του τρομερού», παραγωγής του 2007.

Επίσης την Παρασκευή 27/12 το Star θα προβάλλει στις 23.15 το φιλμ «Ο Αδελφός του Αϊ Βασίλη», σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν με τον Βινς Βον, την Ρέισελ Βάις και τον Πολ Τζιαμάτι.

Στο κανάλι ΣΚΑΪ, την Τρίτη 24/12/2019 στις 21.00 ο Σπύρος Παπαδόπουλος στήνει το δικό του γλέντι, με καλεσμένους τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Δημήτρη Μπάση, τη Γιώτα Νέγκα, τη Φωτεινή Δάρρα και πολλούς ακόμη καλούς φίλους της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», όπως τους Κρατερό Κατσούλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Ελένη Καρακάση, Γιώργο Αγγελόπουλο, Σάσα Σταμάτη κ.α.

Η ίδια εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 14.50 ενώ στις 22.10 οκτώ ηθοποιοί από τη σειρά «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ «εισβάλλουν» στο στούντιο του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» και παίζουν για καλό σκοπό. Οι Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Στέφανος Μιχαήλ, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Πάνος Μπακανδρέας, Νικόλας Στραβοπόδης και Ιφιγένεια Τζόλα «υποκρίνονται» πως δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, απαντούν στις ερωτήσεις αλλά και στα σχόλια του παρουσιαστή Τάσου Τρύφωνος.

Στην ΕΡΤ1, την παραμονή των Χριστουγέννων στις 22.00 το βράδυ, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» έχει ετοιμάσει ένα πιο γιορτινό και διασκεδαστικό πρόγραμμα με τη μοναδική Ρένα Μόρφη. Μαζί της είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Στέλιος Μάινας, ενώ ο Μάρκος Κούμαρης από τους Locomondo και η Rosanna Mailan Sevila δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό λάτιν τόνο στην εκπομπή. Οι αγαπημένες πρωταγωνίστριες Ταμίλα Κουλίεβα, Μαίρη Ραζή και Μαρία Ιωαννίδου τραγουδούν και δίνουν το δικό τους γιορτινό στίγμα στη βραδιά.

Στην ΕΡΤ2 ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 22.00 στην ΕΡΤ2 ο Πάνος Χρυσοστόμου μάς υποδέχεται «Στο κατώφλι της νέας εικοσαετίας» σε μια εκπομπή βασισμένη σε ιδέα του Δημήτρη Παπαδημητρίου.  Στην εκπομπή θα ακούσουμε τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας που αγαπήσαμε, που ξεχωρίσαμε, που τραγουδήσαμε όλοι μαζί τα τελευταία 20 χρόνια. Τα τραγούδια ερμηνεύουν η Λιζέτα Καλημέρη, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Στάθης Δρογώσης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μανώλης Λιδάκης, η Γιώτα Νέγκα, η Δήμητρα Παπίου, τα παιδιά από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου κ.ά.

Τέλος στο κανάλι του ALPHA, όπως είδαμε στο σάιτ neaselida.gr, τα Χριστούγεννα στις 22.50 θα προβάλει την περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2009 «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» με τους Τζιμ Κάρεϊ, Γκάρι Ολντμαν, Κόλιν Φερθ, Μπομπ Χόσκινς, Ρόμπιν Ράιτ Πεν. Η ταινία βασίζεται στο κλασικό αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight