Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ναού Αγ. Ανδρέα Εγλυκάδας - ΦΩΤΟ

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ναού Αγ...

Έγινε και φέτος

"Μὲ μεγάλη ἐπιτυχία στέφτηκε και εφέτος ἡ Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας. Τρεις χορωδίες συμμετείχαν και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα  και κατανυκτικές μελωδίες από όλον τον κόσμο. Η προπαιδική χορωδία BelCantiniΑγίου Ανδρέα Εγλυκάδας , η παιδική χορωδία του 17ου Γυμνασίου Πάτρας,και η γυναικεία βραβευμένη χορωδία BelCantes του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας. Τις χορωδίες διεύθυνε η μαέστρος Έλενα Δρουκοπούλου", αναφέρει η ανακοίνωση η οποία συνεχίζει:

"Τὸ Πρόγραμμα παρουσίασε ὁ  π.Κων/νος ὁ ὁποῖος μετέφερε ευχές του Σεβασμιωτάτου , διάβασε κείμενο τοῦ ἱεροῦ Χρυσοστόμου γιὰ τὴν Ἑορτὴ τῶν Χριστουγέννων και επαίνεσε με θερμά λόγια  την κ. Έλενα Δρουκοπούλου ,  τους συντελεστές της Συναυλίας για την άψογη παρουσία τους,   λέγοντας χαρακτηριστικά   ότι «καλά είναι  τα Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, φωτισμένα καταστήματα, στολισμένα δέντρα... Μπορεί όλα αυτά κάθε χρόνο να συνθέτουν ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό... αλλά δεν είναι αυτά το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων. Γιαυτό σας προσκαλούμε σε ένα κατανυκτικό μελωδικό ταξίδι, με παραδοσιακά και σύγχρονα χριστουγεννιάτικα τραγούδια,με κάλαντα  που θα στρέψουν το βλέμμα μας πίσω στη φάτνη, και στο μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της ειρήνης που έφερε στον κόσμο μας η Γέννηση του Χριστού, και θα μας θυμίσουν τι σημαίνει "Αληθινά Χριστούγεννα"!».

.Τὸ πολυπληθὲς ἀκροατήριο ποὺ γέμισε ἀσφυκτικὰ τον Ιερό Ναό χειροκρότησε τα παιδιά που συμμετείχαν στις χορωδίες για την ερμηνεία τους και ευχήθηκαν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις