Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημήτρης Ινδαρές: Ζούμε τη δαιμονοποίηση της οικογένειας και των παιδιών μου -ΒΙΝΤΕΟ

Δημήτρης Ινδαρές: Ζούμε τη δαιμονοποίηση...

Μίλησε στην κάμερα για όσα συνέβησαν στην ταράτσα του σπιτιού του

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε ο Πατρινός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε «η αναβολή που δόθηκε από το Δικαστήριο δίνει τον χρόνο για να αποκτήσουμε όλοι την απαραίτητη απόσταση από τα γεγονότα και το χρόνο για να εμφανιστούν στοιχεία από τους γείτονες, από τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν αυτά που έγιναν στην ταράτσα μας.

Είναι πολύ χρήσιμη αυτή η απόσταση για να καταλαγιάσουν τα πάθη και να πάρουν τα πράγματα τις πραγματικές τους διαστάσεις. Αυτό που θέλω εγώ να καταθέσω είναι ότι ανήκω σε μια κατηγορία πολιτών που δυσκολευόμαστε με την στράτευση στα όρια, στα πολεμικά μέτωπα και που πιστεύουμε στην μετριοπάθεια, στη λογική, στη νομιμότητα. Είναι πάρα πολύ συγκινητική η ανταπόκριση των φίλων, των συνεργατών και των συναδέλφων μου, σε αυτή τη βάση.

Ήρθαν να συμπαρασταθούν σε αυτό που άθελά μας συνέβη, σε αυτή την ανεπιθύμητη, δύσκολη και μαύρη δημοσιότητα και σε αυτό το αχρείαστο σκηνικό της βίας και της ακραίας πόλωσης. Ελπίζω αυτή η πόλωση να μην θολώσει την ουσία των πραγμάτων. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει θέμα. Έχουμε την ατυχία να έχουμε αυτή τη μεσοτοιχία (σ.σ. με το κτίριο που βρισκόταν υπό κατάληψη), τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.

Τα πράγματα θα δείξουν την τραγωδία που έβγαλε την οικογένειά μου στα μανταλάκια κι έδωσε την ευκαιρία σε σχολιαστές που αγνοούν τα γεγονότα να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα. Εμείς είμαστε όμηροι αυτής της πόλωσης ανάμεσα στους μεν και τους δε, άσκοπα».

Απαντώντας για το κατά πόσο ο ίδιος προσπάθησε να πάρει το όπλο ενός εκ των αστυνομικών, πληροφορίες που μεταδίδεται κατά κόρον μετά από σχετικές διαρροές της ΕΛ.ΑΣ. ο κ. Ινδαρές σχολίασε:  

«Δεν το άκουσε θεσμικά σε κανένα επίπεδο και δεν έχει νόημα να συζητάμε για την παραφιλολογία, υπάρχουν άλλα πράγματα πιο σημαντικά για μένα, μια δαιμονοποίηση της οικογένειάς μου και των παιδιών μου».

Σχετικά με την φημολογούμενη εμπλοκή των δύο παιδιών του στην κατάληψη που εκκένωσε η Αστυνομία ο Πατρινός σκηνοθέτης είπε μεταξύ άλλων:  

«Ένας άνθρωπος που κάνει την πρακτική του σε δικηγορικό γραφείο δεν έχει καν τον χρόνο να ασχοληθεί με αυτά. Ο άλλος είναι φοιτητής στην Πάτρα και είχε έρθει μόλις την παραμονή για να κλάψουμε τον σκύλο μας που τον χάσαμε προχθές».     

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις