Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο καταρρίπτει ότι οι γιοί του Δημήτρη Ινδαρέ ήταν στην κατάληψη

Βίντεο καταρρίπτει ότι οι γιοί του Δημήτ...

Στο υλικό φαίνεται ότι οι γιοί του πατρινού σκηνοθέτη ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα ακόμη αποκαλυπτικό βίντεο από την επιχείρηση της Αστυνομίας στο Κουκάκι, που καταρρίπτει και τον ισχυρισμό περί συμμετοχής στην κατάληψη των συλληφθέντων μελών της οικογένειας Ινδαρέ. Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο, που δημοσιοποίησε η «Εφημερίδα των Συντακτών», οι γιοι του Πατρινού σκηνοθέτη βρίσκονται στο μπαλκόνι τους την ώρα της επιχείρησης.

Η αστυνομία επίσημα υποστήριξε μάλιστα πως οι γιοι του Ινδαρέ τους πετούσαν και αντικείμενα από την κατάληψη και για αυτό συνελήφθησαν. Επιπλέον για τον Ινδαρέ υποστήριξε πως επιχείρησε να πάρει όπλο από τη θήκη αστυνομικού, ισχυρισμός που σχολιάστηκε σκωπτικά από όσους τον γνωρίζουν.

Από την αρχή η σύζυγος του σκηνοθέτη είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως ο ίδιος μαζί με τους δύο γιους του, που ξυλοκοπήθηκαν και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, βρίσκονταν στο μπαλκόνι την ώρα της εισβολής των αστυνομικών και όχι στην κατάληψη.

Άλλωστε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, μιλώντας χθες αποκλειστικά στο thebest.gr, υπογράμμισε πως: «Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα».

Στο βίντεο - ντοκουμέντο με την εισβολή της αστυνομίας σε κατειλημμένο κτίριο επί της οδού Ματρόζου, πλησίον της οικίας της οικογένειας Ινδαρέ, φαίνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια των αστυνομικών να εισβάλλουν στην κατάληψη κάνοντας χρήση βομβίδων κρότου λάμψης και τροχού προκειμένου να παραβιάσουν την πόρτα.

Στη παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων (από την ταράτσα του κατειλημμένου κτιρίου) να ορμούν στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν προκάλεσαν σάλο με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας της Αθήνας να διατάσσει τη διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας με αφορμή τις καταγγελίες για αστυνομική βία ενώ ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων (από την ταρ...

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων (από την ταράτσα του κατειλημμένου κτιρίου) να ορμούν στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις