Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις 15 Μαΐου η δίκη του πατρινού σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ

Στις 15 Μαΐου η δίκη του πατρινού σκηνοθ...

Πήρε αναβολή

Στις 15 Μαΐου θα εκδικαστεί η υπόθεση των 9 συλληφθέντων μετά τα γεγονότα στο Κουκάκι. Ανάμεσα τους και ο πατρινός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές με τους δύο γιους του.

 

Οι εννέα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός Πατρινός σκηνοθέτης με τους δύο γιους του που συνελήφθησαν μέσα στο ιδιόκτητο σπίτι τους, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα, ανά περίπτωση, της βίας κατά υπαλλήλων, διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθειας, παράνομης οπλοκατοχής, εξύβρισης και απόπειρας παράνομης βίας.Όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο, το οποίο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι τη σημερινή τους δίκη.

Μετά τα γεγονότα στο Κουκάκι, ο πατρινός σκηνοθέτης πέρασε ολόκληρη τη νύχτα της Τετάρτης στη ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. Εκεί ήταν συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος.

 

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα» ανέφερε στο thebest.gr ο πατρινός σκηνοθέτης χθες, όταν αφέθηκε ελέυθερος.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ να ούτε να μιλήσω» ανέφερε τις πρώτες ώρες μετά τη σύλληψη, στο thebest.gr η σύζυγος του σκηνοθέτη Έρση Σπαρτιώτη - Ινδαρέ - φανερά εξαντλημένη- χωρίς να μπορεί να πιστέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της.

Αντιδράσεις και δηλώσεις συμπαράστασης έχουν κατακλύσει τα social media μετά τα όσα συνέβησαν χθες το πρωί στο  σπίτι του πατρινού σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ στην Αθήνα.

 Ο σκηνοθέτης και οι δυο γιοι του κρατούνταν από χθες στη ΓΑΔΑ επειδή ζήτησαν εισαγγελική εντολή για να γίνει έρευνα στο σπίτι τους που γειτνίαζε με κτίριο υπό κατάληψη.

Η Αστυνομία μετά το σάλο που προκλήθηκε κατηγορεί την οικογένεια του σκηνοθέτη για «βία» και συμμετοχή στην κατάληψη, γεγονός που η οικογένεια αρνείται κατηγορηματικά. Οι γείτονες της κατάληψης Ματρόζου προτίθενται μάλιστα να κάνουν μήνυση στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία.

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ: Δεν υπάρχει άσκηση βίας στο Κουκάκ

Γιάννης Ραγκούσης: Χρυσοχοΐδης και Μητσοτάκης είναι ψεύτες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις