Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιάννης Γρόσης νικητής του XFactor

Ο Γιάννης Γρόσης νικητής του XFactor

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα live show – υπερθέαμα στον τελικό του X Factor, το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτό που με την ψήφο του έκρινε τον μεγάλο νικητή. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τη σκηνική παρουσία και τις ερμηνείες τους, πείθοντας το τηλεοπτικό κοινό πως έχουν το X Factor, έδωσαν την πιο κρίσιμη μάχη για τη νίκη.

Οι AC2, ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας έδωσαν το 100% στον μεγάλο τελικό για να καταφέρουν να πείσουν το κοινό και να πάρουν την ψήφο του.

Ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν οι μέντορες που είδαν τους παίκτες τους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και το “χρυσό” συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους του τελικό του X Factor, αποχώρησαν οι AC2, οι οποίοι πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού πέρασαν οι Γιάννης Γρόσης και Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Ο Γιάννης Γρόσης, λοιπόν, και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας βγήκαν ξανά στη σκηνή με δικές τους επιλογές τραγουδιών και γι’ ακόμα μία φορά μάγεψαν κοινό και κριτές. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η τελευταία ψηφοφορία του κοινού, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού X Factor.

Τρεις μήνες, λοιπόν, μετά την πρεμιέρα, το X Factor έριξε αυλαία με τον Γιάννη Γρόση να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight