Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Μια γιορτή υποδοχής νέων Πατρινών συγγραφέων την Πέμπτη στο Πολύεδρο

Μια γιορτή υποδοχής νέων Πατρινών συγγρα...

Την Πέμπτη 19/12/2019 στις 20.00

Mία ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στις 20.00. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο ειδήσεων, υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε στο Πολύεδρο τους συγγραφείς που έχουν εκδώσει βιβλία τους την τελευταία διετία και ζουν στη Πάτρα.

Οι πρωτοεμφανιζόμενοι συγγραφείς είναι :

Αδαμόπουλος Ανδρέας («Παιδικά Στιγμιότυπα- Ο Χοντρούλης και η Τιτή»),  Δημητροπούλου Αναστασία («Στην αγκαλιά του φθινοπώρου», εκδόσεις ΕΞΗ), Καραΐσκου Ράνια («Εκείνος, εκείνη και το Μπριζ»), Λυκούδη Χρύσα («Τη μέρα που στέρεψε ο Λάδωνας», εκδόσεις Ωκεανός), Καραχάλιου Ράνια («Σκλήθρα», εκδόσεις ΕΚΑΤΗ), Μαρσέλος Μαρίνος («Το ποδήλατο» και «Καφές με τον Οιδίποδα», εκδόσεις ΑΝΑΤΥΠΟ), Παλαιολόγος Φώτης («Ποιημένη Φιλοσοφία»), Παπαθεοδώρου Θόδωρος («Ο τρίτος δρόμος είναι της αγάπης», εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ), Σόμπολος Λεωνίδας («Που την κεφαλήν κλίναι», εκδόσεις Γαβριηλίδης), Δημήτρης Τσελίκας («Ώρα Καλή»), Βαρβάρα Χριστιά («Ασυμφωνία τύπου Ξι», εκδόσεις Πικραμμένος), Ελένη Θωμά.

Μια ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να τους γνωρίσουμε και εμείς, να συζητήσουμε για τη λογοτεχνία και να ανταλλάξουμε μαζί τους σκέψεις και ιδέες με ένα ποτήρι κρασί.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος. Μεταξύ άλλων θα παρευρεθούν πέρα από τους παρουσιαζόμενους και γνωστοί συγγραφείς, όπως οι Σπύρος Βρεττός, Αντώνης Ελευθεριώτης, Ελένη Σιγαλού, Παναγιώτα Σμυρλή, Βασίλης Χριστόπουλος  και άλλοι.

Επίσης, θα συμμετέχει το γυναικείο μουσικό σύνολο «Έκφραση» του συλλόγου Εγλυκάδας, με υπεύθυνη την Ελένη Θωμά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture