Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα ξεχωριστό δείπνο υποδοχής για τους ομιλητές του TEDxPatras 2019

Ένα ξεχωριστό δείπνο υποδοχής για τους ο...

Επιλέχθηκε ο χώρος του εστιατορίου «Ελαία» στο Ρίο του Talks Catering

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 η Πάτρα υποδέχτηκε μια σειρά από υψηλές προσωπικότητες, τους πρωταγωνιστές του φετινού TEDxPatras για να εμπνεύσουν το κοινό μέσα από τις ιδέες και τις ιστορίες τους. Όλοι οι ομιλητές ταξίδεψαν στην Πάτρα ενώ οι περισσότεροι έφτασαν στην πόλη μας από το εξωτερικό. Από την παραμονή της εκδήλωσης, οι ομιλητές φιλοξενήθηκαν στην Πάτρα προκειμένου να κάνουν την πρόβα τους και να γνωριστούν με τους διοργανωτές.

Η ομάδα εργασίας του φετινού TEDxPatras ετοίμασε για την υποδοχή τους ένα επίσημο δείπνο το βράδυ της Παρασκευής. Επιλέχθηκε ο χώρος του εστιατορίου «Ελαία» στο Ρίο του Talks Catering. Σε ένα ζεστό περιβάλλον, με την απαραίτητη ιδιωτικότητα και με έναν υπέροχο συνδυασμό γευστικών εδεσμάτων και άψογης εξυπηρέτησης, η βραδιά κύλησε όμορφα και οι υψηλοί καλεσμένοι απήλαυσαν μια πληρέστατη φιλοξενία στην Πάτρα, από το πρώτο βράδυ της διαμονής τους.

Μεταξύ άλλων στην Ελαία δείπνησαν το βράδυ της Παρασκευής η ερμηνεύτρια Ειρήνη Σκυλακάκη, η συγγραφέας Χίλντα Παπαδημητρίου, ο ομιλητής Alex Flynn, οι εκπαιδευτικοί Rosa Doran και Μαρία Ντάβου, οι επιχειρηματίες Στέλλα Κάσδαγλη, Peter Sage και Αστυάναξ Κανακάκης, ο καθηγητής Όθων Αναστασάκης, η πολεμική ανταποκρίτρια Sophie Nivell-Cardinale, ο συγγραφέας James Bridle, η συντονίστρια ανθρωπιστικών προγραμμάτων Χριστίνα Ψαρρά και οι Carte Postale.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις