Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εγκεφαλική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος του 50χρονου Αλί στην Πάτρα

Σε εγκεφαλική αιμορραγία οφείλεται ο θάν...

Αυτό έδειξε το πόρισμα της ιατριδικαστή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Αγγελικής Τζιόλα

Σε εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια τραύματος στο κεφάλι οφείλεται ο θάνατος του Κούρδου μετανάστη Αλί, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης 12/12 στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου στην Πάτρα όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο Αλί όταν βρέθηκε ήταν γεμάτος με αίματα και μεταφέρθηκε  στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο για τη διενέργεια νεκροψίας.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, έπεσε και χτύπησε μπροστά, γεγονός που προξένησε σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.

Σε αυτό το χτύπημα στο κεφάλι οφείλεται ο θάνατος του ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του και μεταφέρθηκε η σορός για νεκροψία - νεκροτομή. Η ηλικία του ήταν γύρω στα 50.

Ο Αλί, όπως ονομαζόταν ο άτυχος μετανάστης, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πτώμα υπήρχαν κηλίδες αίματος από τον θανάσιμο όπως αποδείχθηκε τραυματισμό του στο κεφάλι.

Ο άνδρας διέμενε στην Πάτρα για περίπου 20 χρόνια.

Ο θάνατος του Κούρδου μετανάστη λύπησε πολλούς καθώς τον γνώριζαν πλέον στην πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις