Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτες εικόνες από κάμερα ασφαλείας! Ανήλικοι επιτίθενται σε καταστηματάρχη στην Πάτρα

Απίστευτες εικόνες από κάμερα ασφαλείας!...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι κάτοικοι της Εγλυκάδας ζητούν αστυνόμευση

Είναι η πολλοστή φορά που μίνι μάρκετ στην περιοχή της Εγλυκάδας, δέχεται επίθεση από ανήλικους, οι οποίοι αναζητούν την ευκαιρία να αρπάξουν αντικείμενα αξίας και να εξαφανιστούν, προφασιζόμενοι ανάγκη για φαγητό κ.α.

Τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν για άλλη μια φορά στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επι της οδού Ηρακλέους, ο οποίος έχει βρει κυριολεκτικά τον μπελά του. Η επίθεση ξεκίνησε με ένα από τους 3 ανηλίκους ο οποίος προσέγγισε τον κ. Κανελάκη, εκείνος τον απώθησε και αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των νεαρών οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με μπουκάλι το οποίο του πέταξαν στο πρόσωπο. Ένας εξ αυτών μάλιστα δεν αρκέστηκε στην προηγούμενη επίθεση, γύρισε πίσω και πέταξε πάνω στον άνδρα τη διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν μπροστά από το κατάστημά του.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ηρακλέους την ώρα που ο κυριος Χρήστος Κανελάκης είχε βγει από το μαγαζί του για να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα από την επίθεση των ανήλικων καταστράφηκε το κινητό του ιδιοκτήτη του καταστήματος ψιλικών. 

Τα περιστατικά που καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής είναι σχεδόν καθημερινά και μάλιστα αφορούν ακόμη και σε ληστείες κατοίκων της περιοχής από ΡΟΜΑ όπως ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες. Για το πρόσφατο αλλά και πολλά ακόμη περιστατικά στο παρελθόν, έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και εχουν γίνει αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ανήλικων δραστών και των γονέων τους, χωρίς μέχρι σήμερα κάποιο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις