Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χριστούγεννα στο κέντρο της Πάτρας αλλά όχι στις συνοικίες -Χωρίς διάκοσμο και φέτος

Χριστούγεννα στο κέντρο της Πάτρας αλλά ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το κέντρο της Πάτρας έχει μπει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα από τα τέλη του Νοέμβρη με το άναμμα του φωτεινού διάκοσμου και η γιορτινή εικόνα συμπληρώθηκε τις τελευταίες ημέρες με τα διακοσμητικά στοιχεία. Το κλίμα υπερτονίζεται χριστουγεννιάτικα την Πέμπτη το απόγευμα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Γεωργίου. 

 

Κι ενώ η πόλη από την Παπαφλέσσα μέχρι το πυροσβεστείο έχει περάσει σε γιορτινό mood, στις περισσότερες συνοικίες η εικόνα είναι τελείως διαφορετική. Αν έλειπαν και οι στολισμοί στα σπίτια και τα καταστήματα περιφερειακά του κέντρου, δύσκολα θα μπαίναμε στο κλίμα των γιορτών.

Κάναμε μια γρήγορη βόλτα, υπό βροχή στην Ακτή Δυμαίων, την Ελευθερίου Βενιζέλου, την Καλαβρύτων, το Ψαροφάι. Λαμπιόνι δημοτικό πουθενά. Αντ' αυτού σε πολλά κεντρικά σημεία σκοτάδια και η γιορτινή ατμόσφαιρα άφαντη για μια ακόμη χρονιά. Μόνο στην οδό Ακρωτηρίου εντοπίσαμε ένα τμήμα της φωτισμένο. Σε συνοικίες όπως η Οβρυά, τα Δεμένικα, το Πετρωτό και αλλού δεν υπάρχει χριστουγεννιάτικος διάκοσμος από το δήμο ούτε για δείγμα...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις