Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Preview & στην Πάτρα την Τετάρτη για το φιλμ "Στα Μαχαίρια"

Preview & στην Πάτρα την Τετάρτη για...

Η ταινία θα προβάλλεται κανονικά από την Πέμπτη 5/12 σε Πάνθεον και Βέσο Μάρε

Στην ταινία «Knives Out – Στα Μαχαίρια» κεντρικός ήρωας είναι ένας ντετέκτιβ που ερευνά το θάνατο ενός πατριάρχη μίας εκκεντρικής και «ανταγωνιστικής» οικογένειας. Αυτό είναι το θέμα του συγκεκριμένου φιλμ σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον που αυτή τη στιγμή «σκίζει» στη Βόρειο Αμερική (τα πήγε εξαιρετικά τόσο την Ημέρα των Ευχαριστιών την περασμένη Πέμπτη όσο και την Black Friday) και έχει ήδη φτάσει τα 42 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο ξεκίνημα του συν άλλα 30 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ταινία μυστηρίου διάρκειας 130 λεπτών, μ’ ένα ασυναγώνιστο καστ, από την Πέμπτη 5/12/2019 θα προβάλλεται στη χώρα μας σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ (στην Πάτρα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον και στα Odeon Veso Mare) ενώ την Τετάρτη 4/12 για τους ανυπόμονους σινεφίλ θα υπάρξει preview προβολή στις 22.50 στα Odeon Veso Mare.  

Η ταινία έχει ενθουσιάσει και τους κριτικούς με το μέσο όρο στο rotten tomatoes να φτάνει το πολύ υψηλό 97% ενώ στο metacritic είναι στο 82%. Όπως προείπαμε, παίζει ένα σούπερ καστ που περιλαμβάνει τους Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell, Frank Oz, Riki Lindhome, Edi Patterson, K Callan, Noah Segan και τον βετεράνο ηθοποιό Christopher Plummer στο ρόλο του πατριάρχη της οικογένειας.

Σενάριο και Σκηνοθεσία : Rian Johnson

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi, Αδελφοί Μπλουμ) κάνει μία ταινία - φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie, με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία εγκλήματος και μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο φημισμένος συγγραφέας  Harlan Thrombey βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc προσλαμβάνεται μυστηριωδώς  για να ερευνήσει το έγκλημα. Από την δυσλειτουργική οικογένεια, ως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό ο Blanc βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα που τον εμποδίζουν  να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Harlan.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture