Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καταφθάνει 5 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα η περιπέτεια μυστηρίου "Στα Μαχαίρια"

Καταφθάνει 5 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα η πε...

Πρωταγωνιστεί ένα σούπερ καστ με Κρις Έβανς, Τζέιμι Λι Κέρτις και Κρίστοφερ Πλάμερ

Μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβριο ετοιμάζεται 27 Νοεμβρίου 2019 να βγει στις ΗΠΑ το φιλμ «Knives Out – Στα Μαχαίρια» σε σκηνοθεσία του 45χρονου Ριάν Τζόνσον. Στη χώρα μας θα κάνει πρεμιέρα λίγο αργότερα, στις 5 Δεκεμβρίου σε διανομή της Σπέντζος και θα το δούμε και στην Πάτρα.

Πρόκειται για μαύρη κωμωδία μυστηρίου διάρκειας 131 λεπτών.

Παίζει ένα σούπερ καστ που περιλαμβάνει τους Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell, Frank Oz, Riki Lindhome, Edi Patterson, K Callan, Noah Segan και τον βετεράνο ηθοποιό Christopher Plummer.

Σενάριο και Σκηνοθεσία : Rian Johnson

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi, Αδελφοί Μπλουμ) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie, με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία εγκλήματος και μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο φημισμένος συγγραφέας  Harlan Thrombey βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc προσλαμβάνεται μυστηριωδώς  για να ερευνήσει το έγκλημα. Από την δυσλειτουργική οικογένεια, ως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό ο Blanc βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα που τον εμποδίζουν  να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Harlan.

Με ένα all-star cast το «Στα Μαχαίρια» είναι μία διασκεδαστική, έξυπνη και στιλάτη ταινία μυστηρίου που εγγυάται ότι κανείς από τους θεατές δεν θα βρει τον ένοχο πριν το τέλος της, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture