Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Δείτε το νέο τρέιλερ του κινηματογραφικού "Cats" που τελικά θα το δούμε στην Ελλάδα 23 Ιανουαρίου 2020

Δείτε το νέο τρέιλερ του κινηματογραφικο...

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του 47χρονου Λονδρέζου δημιουργού Τομ Χούπερ που είναι και εκ των παραγωγών

Το νέο υποτιτλισμένο διαφημιστικό trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας «Cats» σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Χούπερ (Ο Λόγος του Βασιλιά, Οι Άθλιοι) δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της εξόδου του φιλμ στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 20/12 ενώ στη χώρα μας δεν θα βγει τελικά την άλλη μέρα των Χριστουγέννων αλλά περίπου 1 μήνα αργότερα, στις 23 Ιανουαρίου 2020.

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ μεταμορφώνεται σε ένα κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός, με μερικούς από τους πιο διακεκριμένους ερμηνευτές στο καστ του: Τζέιμς Κόρντεν, Τζούντι Ντεντς, Τζέισον Ντερούλο, Ίντρις Έλμπα, Τζένιφερ Χάντσον, Ίαν ΜακΚέλεν, Τέιλορ Σουίφτ, Ρέμπελ Γουίλσον και μαζί τους, σε πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση, η πρίμα μπαλαρίνα στο Βασιλικό Μπαλέτο της Αγγλίας, Φρανσέσκα Χέιγουορντ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθεσίας Λονδρέζος δημιουργός Τομ Χούπερ για τον «Λόγο του Βασιλιά» το 2011 με τον Κόλιν Φερθ, (ο Χούπερ έχει κάνει και «Το Κορίτσι από τη Δανία» με τον Έντι Ρεντμέιν) μεταμορφώνει το λατρεμένο, πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ σε κινηματογραφική ταινία και ήδη η αγωνία & το ενδιαφέρον των σινεφίλ και του συγκεκριμένου έργου είναι τεράστια.

Με τη χαρακτηριστική μουσική του Λόιντ Γουέμπερ και με ένα καστ παγκοσμίως αναγνωρισμένων χορευτών, κάτω από την καθοδήγηση του βραβευμένου με Τόνι χορογράφου Άντι Μπλάνκενμπιούλερ (Hamilton, In the Heights), η ταινία επαναπροσδιορίζει και προτείνει το μιούζικαλ σε μια νέα γενιά θεατών, με τη θεαματική παραγωγή του, την τεχνολογία αιχμής και με χορευτικά που κινούνται από το μπαλέτο στο σύγχρονο χορό και από την hip-hop στην jazz.

Ένα από τα μακροβιότερα σόου στην ιστορία του West End και του Μπρόντγουεϊ, το «Cats» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο New London Theatre το 1981 όπου και έπαιξε για 21 χρόνια (ρεκόρ) φτάνοντας τις 9.000 παραστάσεις! Αυτή η πρωτοποριακή παραγωγή, βασισμένη στο βιβλίο του Τ. Σ. Έλιοτ «Το εγχειρίδιο πρακτικής γατικής του γερο-Πόσουμ» κέρδισε τα βραβεία Λόρενς Ολίβιε και Evening Standard για το Καλύτερο Μιούζικαλ. Το 1983 η παραγωγή του Μπρόντγουεϊ κέρδισε 7 Βραβεία Τόνυ, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για το Καλύτερο Μιούζικαλ, και ανέβηκε για 18 μοναδικές χρονιές.

Αναμένεται να δούμε την ταινία και στην Πάτρα.

Διάρκεια: 2 ώρες.

Διανομή από την Tulip.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture