Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η στιγμή που γυναίκα συναντά τον τζιχαντιστή που τη βίασε στα 14 της

Η στιγμή που γυναίκα συναντά τον τζιχαντ...

«Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Σε ηλικία μόλις 14 ετών, η Ασουάκ απήχθη και πωλήθηκε ως δούλα σε τζιχανιστή, μέλος του ISIS, ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά και την έκανε σκλάβα του σεξ.

Λίγα χρόνια πριν, κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη της και διέφυγε στη Γερμανία, ώστε να αρχίσει μία καινούργια ζωή. Όμως, το μαρτύριο την ακολούθησε και εκεί, καθώς μία μέρα συνάντησε τυχαία τον «ιδιοκτήτη» της σε δρόμο της Στουτγκάρδης, ο οποίος της είπε: «Ξέρω πού μένεις».

Η Ασουάκ, όπως ήταν φυσικό, τρομοκρατήθηκε με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να φύγει από τη Γερμανία και να καταφύγει σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ, στο οποίο βρισκόταν και ο πατέρας της.

Σήμερα, η ίδια παραμένει στο Ιράκ, ενώ ο βιαστής της βρίσκεται φυλακισμένος, αφού ο ISIS έχασε τα εδάφη του και αποφάσισε να τον συναντήσει κατάματα

Το βίντεο που καταγράφηκε από την Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων και μεταδόθηκε από την ιρακινή τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου είναι σοκαριστικό.


«Μου κατέστρεψες τη ζωή την ημέρα που με βίασες. Όταν ήμουν μόλις 14 ετών», λέει η κοπέλα στον τζιχαντιστή και του ζητάει να σηκώσει το κεφάλι να την κοιτάξει στα μάτια.

«Γιατί μου το έκανε αυτό;», ρωτάει η Ασουάκ, ενώ εκείνος δεν σηκώνει τα μάτια από το έδαφος.

«Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Ήμουν μόνο 14 όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδερφή; Συναισθήματα; Κάποια τιμή; Ήμουν 14 χρονών. Η ηλικία της κόρης σου! Του γιου σου! Η ηλικία της αδερφής σου! Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή. Μου πήρες τα πάντα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Τώρα όμως, ξέρεις τι είναι τα βασανιστήρια. Ξέρεις τι είναι η μοναξιά».


Με αυτά τα λόγια, η κοπέλα λιποθυμάει μπροστά στον άνδρα που της σημάδεψε τη ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις