Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκινητική η ανταπόκριση των Πατρινών στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Συγκινητική η ανταπόκριση των Πατρινών σ...

Συνεχίζεται η προσπάθεια

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πατρινών στο κάλεσμα που απηυθυνε το Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών στην Πάτρα για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπατριώτες τους που δοκιμάζονται μετά τον καταστροφικό σεισμό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη γείτονα χώρα.

Στην πλατεία Γεωργίου το Σάββατο και την Κυριακή συγκεντρώνονταν ανθρωπιστική βοήθεια ενώ τα μέλη της Αλβανικής κοινότητας της Πάτρας τίμησαν τους 51 νεκρούς από το σεισμό ανάβοντας κεριά στη μνήμη τους.

Ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών “Emigranti” Πάτρας θα συνεχίσει να συγκεντρώνει βοήθεια (ρούχα, κουβέρτες και τρόφιμα και χρήματα) για τις πληγείσες περιοχές της Αλβανίας (Κανάρη 46, 1ος όροφος).

Μάλιστα την Κυριακή σε όλες τις εκκλησίες της Πάτρας βγήκε δίσκος για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων.

Την Παρασκευή αναχώρησε για την Αλβανία φορτηγό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας αναχώρησε για την Αλβανία, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει και δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης έχει ξεκινήσει και ο δήμος της Πάτρας. Κλινοσκεπάσματα, επίδεσμοι, βαμβάκι, γάζες και ελαστικές γάζες, φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας, (συνδράμουν συντονισμένα, σχολεία και οι υπηρεσίες του Δήμου) συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοραή 5 (έναντι του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα) 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις