Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρομοκρατικές επιθέσεις, εορταστική αγορά και επέτειος Γρηγορόπουλου βάζουν "στα κόκκινα" την ΕΛ.ΑΣ.

Τρομοκρατικές επιθέσεις, εορταστική αγορ...

Οργανώνεται ενόψει ενός "δύσκολου" Δεκέμβρη η Ελληνική αστυνομία

Επί ποδός είναι οι αστυνομικές αρχές στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά στα μέτρα ασφαλείας τα οποία εντείνονται σε πολυκαταστήματα αλλά και σε εμπορικά κέντρα εν όψει της περιόδου των Χριστουγέννων. Οι περιπολίες των αστυνομικών αυξάνονται όπως πάντα κάθε τέτοια χρονική περίοδο στο κέντρο των μεγάλων πόλεων της χώρας.

Είναι προφανές πως τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη έχουν θέσει σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές και σε διαρκή επαγρύπνηση.

Την ίδια ώρα, την προσοχή στους Αμερικανούς πολίτες που θα επισκεφθούν τα Χριστούγεννα τη χώρα μας, εφιστά η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα, υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων.

Συγκεκριμένα, η πρεσβεία των ΗΠΑ στην ανακοίνωσή της ενημερώνει πως τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα θα παραμείνουν αυξημένα.

Αναφέρεται επίσης στη δράση των διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων και εξτρεμιστών στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι στοχεύουν τοποθεσίες που συχνάζουν τουρίστες, όπως οι χριστουγεννιάτικες αγορές, τα εμπορικά κέντρα κ.λπ.

Σε ετοιμότητα η ΕΛ.ΑΣ. και για την επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Μετά την υλοποίηση του αστυνομικού σχεδιασμού για την επέτειο του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας αναθεωρούν κι επανασχεδίασαν την αστυνομική δράση εν όψει της επετείου δολοφονίας του Αλέξανδρου Ο σχεδιασμός ενόψει της έκτης Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι πιο «λεπτός», καθώς εκτιμάται ότι στια διαδηλώσεις θα συμμετέχουν άτομα νεαρής ηλικίας.

Ο όγκος ωστόσο των διαδηλώσεων εκτιμάται μικρότερος, σε σχέση με την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι αρμόδιοι φαίνεται πως θέλουν να αποφύγουν να υπάρξουν περιστατικά τραυματισμένων νεαρών ενώ κάνουν έκκληση για ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση στους αστυνομικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής, όπως ΜΑΤ, Αμεση Δράση, ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις