Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Στρούμπειο Δημοτικό γιόρτασε την Αγία Αικατερίνη -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το Στρούμπειο Δημοτικό γιόρτασε την Αγία...

Η όμορφη γιορτή έγινε την περασμένη Δευτέρα & προηγήθηκε Θεία λειτουργία στο μικρό ναό εντός του σχολικού συγκροτήματος

Την περασμένη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 ο μικρός Ιερός Ναός που είναι αφιερωμένος στην Αγία Μεγαλομάρτυρα Αικατερίνη που βρίσκεται εντός του σχολικού συγκροτήματος στο Στρούμπειο Δημοτικό επί της οδού Μαιζώνος στο κέντρο της Πάτρας, γέμισε από μαθητές, γονείς και πλήθος κόσμου που τίμησαν την εορτή και μνήμη της Μεγαλομάρτυρας. Τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία από τον Π. Ιωάννη και τον π. Θεμιστοκλή της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών καθώς και από τον π. Κωνσταντίνο του Ι. Ν Αγ. Γεωργίου Πετροχωρίου.

Ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση από τους μικρούς μαθητές της Β' τάξης και με τη συμμετοχή μαθητών της ΣΤ' τάξης που παρουσίασαν ένα καλοστημένο θεατρικό - διασκευή του υπέροχου παραμυθιού "Ο Εγωιστής Γίγαντας" του συγγραφέα Όσκαρ Ουάιλντ με την επιμέλεια της θεατρολόγου του Στρουμπείου κ. Τετης Ζέρβα. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η κ. Νελλη Ζούβελου και το πρόγραμμα η κ. Μαρία Μανωλοπούλου, γονείς του σχολείου.

Το παραμύθι είναι ύμνος στην αγάπη που προσφέρουν τα παιδιά και που έχει την δύναμη να γκρεμίσει τον τυφλό εγωισμό.

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Μαρκέτου, η Αγία Αικατερίνη και το Στρούμπειο συμπορεύονται 136 ολόκληρα χρόνια όση είναι και η ιστορία του σχολείου. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις οι: κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος Περιφερειακός Διευθυντής Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Παναγιώτης Παπαδούρης, ο κ. Ηλίας Γκοτσόπουλος διευθυντής του 39ου Δημοτικού Σχολείου (έψαλε όπως κάθε χρόνο με τον κ. Καβαδά), η Προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου κ. Γεωργία Παγανιά, ο καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Καλαντζης, κ. Μαρίνα Μπαρούση-Πιτυροπούλου, ο π. Γυμνασιάρχης κ. Κονίδας, η κ. Ελένη Μυλωνοπούλου, κ. Παναγιώτα Αγγελακοπούλου και η κ. Φερεάνθη Διευθύντριες Σχολείων.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από το σχολείο με την έγκριση δασκάλων και γονέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις