Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Έρρικα Μπρόγιερ πήγε καλεσμένη στην Μενεγάκη

Η Έρρικα Μπρόγιερ πήγε καλεσμένη στην Μενεγάκη

Όπως είπε ο μπαμπάς της ήταν από τον Πύργο και η μητέρα της από την Αυστρία

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του Alpha ήταν η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου 2019 όπου και μίλησε για όλα, για το ξεκίνημά της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, σε ηλικία μόλις 17 ετών, για την αδελφή της Μαργαρίτα που είχαν αποτελέσει ένα υπέροχο δίδυμο που χόρευε και τραγουδούσε, τις αδελφές Μπρόγιερ καθώς και για τον Κώστα Βουτσά, με τον οποίο είχαν παντρευτεί και απέκτησαν μία κόρη, την Σάντρα Βουτσά.

Η Έρρικα Μπρόγιερ είπε πως η ίδια ήταν περίπου δυόμιση χρόνια μεγαλύτερη από την αδελφή της παρότι ο κόσμος θεωρούσε πως τα δύο κορίτσια ήσαν δίδυμες. Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης η Έρρικα Μπρόγιερ, γοητευτική και ακμαιότατη στα 77 της χρόνια σήμερα, αναφέρθηκε και στην οικογένεια της λέγοντας πως ο πατέρας της ήταν από τον Πύργο ενώ η μητέρα της Αυστριακή, γεγονός στο οποίο και οφείλονται τα ξανθά χαρακτηριστικά και τα γαλάζια μάτια της ίδιας και της αδελφής της.

Η Έρρικα Μπρόγιερ που συνέχισε μόνη να παίζει αφότου η αδελφή της αποφάσισε να αποτραβηχτεί ανοίγοντας μία μπουτίκ με ρούχα, παίζει φέτος στην μουσικοθεατρική παράσταση «Παριζιάνα» στο θέατρο Μπρόντγουαιη στην Αθήνα, σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου όπου και κρατά το ρόλο μίας εφοπλιστού (ρόλο που στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη με τη Ρένα Βλαχοπούλου κρατούσε ο ηθοποιός Γιώργος Γαβριηλίδης). Η συγκεκριμένη εφοπλιστής είναι η ιδιοκτήτρια της βίλας όπου η Πελαγία – Πελαζί από τα Πετράλωνα κάνει την θριαμβευτική επίδειξη ρούχων της. Την Πελαγία κάνει στην παράσταση η Μπέσυ Μάλφα.

Η Έρρικα Μπρόγιερ που είχε παίξει και στην ταινία του 1969 που είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία, επέστρεψε φέτος στο θέατρο μετά από απουσία σχεδόν είκοσι χρόνων. Μάλιστα για την επανεμφάνιση της την έπεισαν όπως είπε τόσο ο Κώστας Βουτσάς όσο και η κόρη της Σάντρα. Για την αδελφή της Μαργαρίτα, είπε πως κάποια χρόνια αργότερα σταμάτησε το θέατρο. «Η αδερφή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όχι πολύ σοβαρό, και δεν μπορούσε να δουλέψει. Συγχρόνως, επειδή έκανε αποταμίευση και της άρεσε να μαζεύει τα λεφτά της, άνοιξε μια μπουτίκ. Είχε πει πως μόλις ανοίξω και πάει καλά θα επιστρέψω στη δουλειά, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σίγουρα μου έλειψε! Όταν έκανε την κόρη της Κρίστυ, εγώ τότε δούλευα με τον Βαγγέλη Σειληνό, ενώ όταν έκανα εγώ την κόρη μου, Σάντρα εκείνη δούλεψε στο θέατρο για λίγο», ανέφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight