Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η νέα γενιά Bartenders ξεδιπλώνει ταλέντο στην Πάτρα ! Cocktails από τοπικά προιόντα-ΦΩΤΟ

Η νέα γενιά Bartenders ξεδιπλώνει ταλέντ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Διαγωνισμός αύριο στο Royal

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου μία διημερίδα γεμάτη γεύσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας. Πρόκειται για την εκδήλωση W- eat Spirit και τον Πανελλήνιο διαγωνισμό Young Bartenders.

Όπως εξήγησε στο thebest.gr o πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Σπύρος Στεργίου, την πρώτη ημέρα της διημερίδας αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η διαχείριση παραπόνων και το προφίλ καταστημάτων εστίασης.

Πιο συγκεκριμένα για το θέμα «Προφίλ καταστημάτων- διαχείριση παραπόνων" μίλησαν οι Ι. Πουλάκη, Επίκουρος Kαθηγήτρια , η Ε. Χατζοπούλου , Ακαδημαίκή Yπότροφος και η Μ. Πετροπούλου, Υπεύθυνη ψηφιακού Αποτυπώματος  Κοινωνικής  Μέριμνας Πανεπιστημίου Πατρών, με τον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ, Σ. Στεργίου.

Αμέσως μετά το σεμινάριο του Α. Ματθίδη, πρόεδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων το οποίο είναι ήδη over booked.

Over booked είναι ήδη και το σεμινάριο των Α. Τζούδα και Α. Ξένου «Κάνοντας το κρασί εύκολο». Οι finalist μεγάλων και παγκόσμιων διαγωνισμών bartenders θα μεταδώσουν τα μυστικά των cocktails στο κοινό.

Στο πλαίσιο της διημερίδας οι συμμετέχοντες δέχθηκαν εκπαίδευση πάνω στο, κρασί ενώ στο χώρο θα υπάρχουν και εκθέτες- παραγωγοί μπύρας, κρασιού και αποσταγμάτων.

 

 

Πιο συγκεκριμένα για το θέμα «Προφίλ καταστημάτων- διαχείριση παραπόνων" μίλησαν οι Ι. Πουλάκη, Επίκουρος Kαθηγήτρια , η Ε. Χατζοπούλου , Ακαδημαίκή Yπότροφος και η Μ. Πετροπούλου, Υπεύθυνη ψηφιακού Αποτυπώματος  Κοινωνικής  Μέριμνας Πανεπιστημίου Πατρών, με τον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ, Σ. Στεργίου.

Αμέσως μετά το σεμινάριο του Α. Ματθίδη, πρόεδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων το οποίο είναι ήδη over booked.

Over booked είναι ήδη και το σεμινάριο των Α. Τζούδα και Α. Ξένου «Κάνοντας το κρασί εύκολο». Οι finalist μεγάλων και παγκόσμιων διαγωνισμών bartenders θα μεταδώσουν τα μυστικά των cocktails στο κοινό.

 

Για πρώτη φορά τα κρασιά, οι μπύρες και τα αποστάγματα της Δυτικής Ελλάδας στις συνταγές των Bartenders στον 11ο Πανελλήνιο διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα για το θέμα «Προφίλ καταστημάτων- διαχείριση παραπόνων" μίλησαν οι Ι. Πουλάκη, Επίκουρος Kαθηγήτρια , η Ε. Χατζοπούλου , Ακαδημαίκή Yπότροφος και η Μ. Πετροπούλου, Υπεύθυνη ψηφιακού Αποτυπώματος  Κοινωνικής  Μέριμνας Πανεπιστημίου Πατρών, με τον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ, Σ. Στεργίου.

Αμέσως μετά το σεμινάριο του Α. Ματθίδη, πρόεδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων το οποίο είναι ήδη over booked.

Over booked είναι ήδη και το σεμινάριο των Α. Τζούδα και Α. Ξένου «Κάνοντας το κρασί εύκολο». Οι finalist μεγάλων και παγκόσμιων διαγωνισμών bartenders θα μεταδώσουν τα μυστικά των cocktails στο κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις