Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επαναστατική Αυτοάμυνα: "Εμφανίστηκε" ο καταζητούμενος τρομοκράτης

Επαναστατική Αυτοάμυνα: "Εμφανίστηκ...

Με κείμενό του σε ιστοσελίδα

"Εμφανίστηκε" ο καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης και με ανάρτησή του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρει ότι οι δύο συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωση, ούτε με τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι - γιάφκα στον Χολαργό. Επίσης, στην μακροσκελή επιστολή του, υποστηρίζει ότι στη ληστεία στον Χολαργό τραυματίστηκε μόνος του. 


Στο κείμενό του ο 46χρονος τρομοκράτης επιβεβαιώνει ότι είναι ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης, για την οποία υποστηρίζει ότι «είναι αντικειμενικό ότι είναι ανενεργή επί χρόνια». «Από τη θέση αυτουνού που πήρε υπ’ ευθύνη του τη φύλαξη ενός όπλου-σημαία μιας αντιστασιακής οργάνωσης, ενημερώνω το κίνημα ότι η Επαναστατική Αυτοάμυνα είχε πάψει να υφίσταται ως πολιτικό σώμα, οργανωτική διεργασία και πρακτική δραστηριότητα ήδη από το 2017» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Για τη ληστεία στον Χολαργό αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «με αφορμή τον σχολιασμό σχετικά με την απαλλοτρίωση του καταστήματος-καζίνο του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, οφείλω να ενημερώσω ότι τραυματίστηκα μόνος μου. Άλλωστε, όπως φαίνεται στο βίντεο του καταστήματος, το όπλο πέρασε στα χέρια μου, κάτι που δεν θα μπορούσε να είχε γίνει αν είχα ήδη τραυματιστεί. Η ευθύνη του αδέξιου χειρισμού είναι αποκλειστικώς δική μου. Το σενάριο ότι ο ένας τραυμάτισε τον άλλον αποσκοπεί στη διόγκωση του κατηγορητηρίου και στην διάχυση κακοπιστίας μεταξύ των αγωνιζόμενων. Και βέβαια, τίποτα δεν συνδέει τον σύντροφο Σταθόπουλο με την ληστεία».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις