Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύσκεψη στο Νότιο διαμέρισμα για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Σύσκεψη στο Νότιο διαμέρισμα για τις φετ...

Παρέστη & η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο Πολιτιστικός Oργανισμός του Δήμου Πατρέων στο Νότιο Διαμέρισμα, αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στις 6.30 το απόγευμα με πρωτοβουλία του Νοτίου Διαμερίσματος, στα γραφεία του στις εργατικές κατοικίες  Ταραμπούρα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος του Νοτίου Διαμερίσματος Γιάννα Πελεκούδα, έκανε την κεντρική εισήγηση ενώ συζητήθηκαν προτάσεις των συλλόγων της περιοχής για το περιεχόμενο και τον τρόπο  πραγματοποίησης των εκδηλώσεων τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη - Θεοδωρακοπούλου, το μέλος του Δ.Σ. Σταυρούλα Ζαρνάβαλου, οι σύμβουλοι του Νοτίου Διαμερίσματος, εκπρόσωποι των Συλλόγων: «Ταραμπούρα», «Εργατικών κατοικιών Λεύκας», «Ιτεών», «Τέρψης», «Αγίου Ιωάννη Πράτσικα», «Κρύα Ιτεών», «Κυψέλη», καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων των δημοτικών σχολείων 47ο, 52ο  και 54ο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο Πολιτιστικός Οργανισμός τόσο στο Νότιο Διαμέρισμα όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Πάτρας θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις