Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φούρας κατά Γιάννας και επιτροπής «Ελλάδα 2021»: Ξέχασαν τα Καλάβρυτα

Φούρας κατά Γιάννας και επιτροπής «Ελλάδ...

«Μεγάλοι απόντες τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ, οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του 1821»

Ενοχλημένος με την Γιάννα Αγγελοπούλου και την επιτροπή «Ελλάδα 2021» που συντονίζει τις επετειακές εκδηλώσεις για τους εορτασμούς των 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 εμφανίζεται με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο πρώην δήμαρχος Πατρέων, Ανδρέας Φούρας. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι τα Καλάβρυτα, παρότι έπαιξαν κορυφαίο ρόλο στην Επανάσταση του 1821, έμειναν εκτός στην πρώτη εκδήλωση της επιτροπής στην αίθουσα της γερουσίας της Βουλής. Η επισήμανση του Ανδρέα φούρα έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς εκτός από Καλαβρυτινός, είχε συνεργαστεί με την Γιάννα Αγγελοπούλου στη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ως υφυπουργός Αθλητισμού τότε, ενώ επιπλέον έχει αναλάβει τον συντονισμό των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων για τον εορτασμό της επετείου. 

Μάλιστα αυτή του συμμετοχή είχε προκαλέσει και αντιδράσεις από τον πρώην δήμαρχο Καλαβρύτων με τον Ανδρέα Φούρα να του απαντά "Γιώργο έβγαλες κόμπλεξ". 

 

 

Ο Ανδρέας Φούρας έγραφε στο προφίλ του στο facebook σχετικά με την εκδήλωση στη γερουσία της Βουλής:

"Λαμπρό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 μας υποσχέθηκαν στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής 31+1 προσωπικότητες της Ελληνικής και ολίγον παγκόσμιας επιστημονικής, καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής ελίτ, που απαρτίζουν την επιτροπή "Ελλάδα 2021".

Δείγμα γραφής της λαμπρότητας, η σημειολογική αναφορά σε ονόματα που μας τιμούν όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Κάχι Καχιασβίλη και του Ιμάμ Ζαχαρία - είμαι βέβαιος ότι αυτοί αιφνιδιάστηκαν- ενώπιον των Μark Mazzower,Roderick Beaton, Μάρκου Βερέμη, Γκρέγκορι Παπαδόπουλου κλπ. Μεγάλοι απόντες τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ, οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του 1821. Μία θέση στα έδρανα της Γερουσίας δεν υπήρχε για να καθίσει ο ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ ή ο ΠΕΤΜΕΖΑΣ πρόεδρος και γραμματέας του ομίλου των απογόνων των αγωνιστών του 1821,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΟΠΩΝ".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις