Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ολική επαναφορά

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ολική επαναφορά

Τι επέλεξε να φορέσει στις τελευταίες εμφανίσεις

Ολική επαναφορά για την Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία 15 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, επιστρέφει με νέο ρόλο στα δημόσια πράγματα. Και μαζί επέστρεψαν τα πικρόχολα σχόλια, αλλά και οι λαμπερές εμφανίσεις με το γνωστό ενδυματολογικό της ύφος. Ως πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», η Γιάννα Αγγελοπούλου σήμερα παρακάθισε σε γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος της επίσκεψής του στην Αθήνα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Για την περίσταση επέλεξε "φλογερό" κόκκινο κουστούμι που συνδύασε με ασορτί κροκό κόκκινη τσάντα.

Στις 7 Νοεμβρίου εμφανίστηκε στους διαδρόμους της Βουλής όσο και στην αίθουσα της Γερουσίας όπου έγινε η συνεδρίαση για την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» με ομιλητές τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την ίδια και τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. 

Παρόντες στην πανηγυρική συνεδρίαση ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

Γι΄αυτή την περίσταση επέλεξε total outfit στην απόχρωση του γκρι του πάγου.

Τέλος, η εμφάνιση της στην συνάντηση της με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στις 6 Νοεμβρίου, επιλέγοντας πάλι κόκκινο σε συνδυασμό με εκρού σακάκι. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight